VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ALEVİLERDEN MHP'Lİ ÜYELERE TEŞEKKÜR ZİYARETİ...

15 Haziran 2023

........................

Bolu’nun Alpağut Mahallesi’nde mezarlığın yanına yapılacak olan Cemevi için belediye meclisinde yapılan oylamada evet oyu kullanan kullanan MHP’li Belediye Meclis Üyeleri Fatih Silin ve Necdet Çakır’a alevi vatandaşlarımız teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Alpağut Mahallesi’ne yapılacak olan cemevinin mezarlığın yanına yapılması sonrasında Mahalle Muhtarı Sema Bostancı alevi vatandaşlardan gelen talepler üzerine cemevinin yerinin değiştirilmesini istemiş ve belediye meclisinde oylama yapılmıştı.

Yapılan oylamada, CHP, MHP ve İYİ Parti’nin evet oyları AK Parti’nin red oyuyla yer değişikliği teklifi kabul edilmemişti.

“ALEVİ VATANDAŞLARIN İBADET VE İNANÇLARINA SAYGI DUYULACAĞI”

Bolu’da yaşayan alevi vatandaşların önderlerinden Ramiz Güleç ve Prof. Dr. Ali Yaman, meclis oylamasında evet oyu kullanan MHP’li Belediye Meclis Üyeleri Fatih Silin ve Necdet Çakır’a teşekkür ziyareti gerçekleştirdiler. MHP Merkez İlçe Başkanı Hakan Aydın’ın makamında yapılan görüşmede, Alevi toplumunun ibadet ihtiyaçlarına saygı duyulacağı ve peşin hükümlerin ambargosundan kurtularak yapıcı ve destekleyici tavrın sürdürüleceği ifade edildi.

1 yorum yapılmış
  • Alpautlu
    15 Haziran 2023 • 18:14
    Sema boslukta oraya takılır. Harika olmuş ne güzel
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.