VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İSMAİL AKGÜL MAZBATASINI ALDI

22 Mayıs 2023

.......................

1969 yılında kurulan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Bolu’da 54 yıl sonra ilk kez milletvekili çıkardı. 50 bin 726 oy alan MHP Milletvekili İsmail Akgül adliyeye giderek mazbatasını aldı. Akgül, “Milletin derdi bizim derdimiz. Dün neysek, bizde bugün aynıyız. Hayatımızda tek değişen omzumuza binen, memleketimizin omzumuza binen yüküdür” dedi.

Bolu’da 54 yıldır milletvekili çıkaramayan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 28.dönem milletvekilliği seçimlerinde başarıya imza attı. Bolu’da seçim sonuçlarına göre 50 bin 726 oy alan MHP bir vekil çıkarmayı başardı.

İsmail Akgül, İl Başkanı İlhan Durak, Merkez İlçe Başkanı Hakan Aydın, ailesi ve partililerle Bolu Adliyesinde İl Seçim Kurulu Başkanı Zafer Koç’tan mazbatasını aldı.

Akgül, “Dün neysek, bizde bugün aynıyız. Hayatımızda tek değişen omzumuza binen, memleketimizin omzumuza binen yüküdür. Milletimizin bize vermiş olduğu yetkiyle inşallah bu samimiyetimizle memlekete hayırlı işler yapmak üzere, zaten gönüllü olarak bu memlekete hizmet ediyorduk. Şimdi bir yetkiyle hizmet etmenin onuru ve gururu içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

“MİLLETİN DERDİ BİZİM DERDİMİZ”

Milletvekili süresinde Bolu için hizmet edeceğini belirten Milletvekili Akgül, “Mazbatamızı aldık. Siz değerli basın mensuplarımıza da seçim öncesin diğer STK’larda görev yaptığım süre zarfında, hem adaylık süresinde hem seçim sonrasında da vermiş olduğunuz desteklerden dolayı şükranlarımı sunarım. Bundan sonraki süreçte de birlik ve beraberlik içinde sizlerin de gördüğü eksikleri bize iletmeniz vesilesiyle vatandaştan aldığınız sorunları bizlere ileterek hep beraber Bolu için ne yapabiliriz? Bolu için nasıl dertlenebiliriz? Milletin derdi bizim derdimiz olsun diyerek yola çıktık. Rabbimde muzaffer edecektir inşallah” diye konuştu.

2 yorum yapılmış
  • Adalet
    22 Mayıs 2023 • 11:41
    Hayırlı olsun
  • Realist
    22 Mayıs 2023 • 14:51
    Hayırlı olsun, başarılar dileriz.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.