VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SUAT GÜNER'DEN ÖZCAN'LA İLGİLİ ÇARPICI İDDİA...

28 Nisan 2023

....................

Haber: Bülent VELİOĞLU

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, “Tanju Özcan ve çevresindeki bazı isimler Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçimi kaybetmesini istiyorlar. Bunu bilmeyen yok. Şu an hepsi pusuya yatmış bekliyor” dedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner arasındaki söz düellosu devam ediyor.

Tanju Özcan’ın basın toplantısında, “CHP’ye eliniz gitmiyorsa oyunuzu yeni isimlere atın,  MHP adayı İsmail Akgül’e atın” sözleri sonrasında İYİ Parti’den tepki gelmiş, Özcan sözlerinin yanlış anlaşıldığın ifade ederek, “Millet İttifakı bileşenlerinden bahsettim. AK Parti’ye oy vermeyin demek istedim” sözleriyle kendini savunmuştu.

“CHP VE İYİ PARTİ ADAYLARINDAN ÜMİDİ KESMİŞ”

“Söz konusu bu tavır Tanju Özcan'ın  hem Kemal Kılıçdaroğlu'ndan, hem CHP adaylarından hem de kendisini belediye başkanlığı  seçimlerinde sonuna kadar destekleyen İYİ Parti'nin milletvekili adaylarından umudunu kestiğinin ispatıdır”

“CUMHUR İTTİFAKI KAZANACAK, ÖZCAN DA BİLİYOR”

Suat Güner,  "Tanju beyin laf kalabalığı yapmasına gerek yok. O da çok iyi biliyor ki hem Cumhurbaşkanlığı hem de milletvekilliği seçimlerinde kazanan yine Cumhur İttifakı olacak" dedi.

“PUSUYA YATMIŞ BEKLİYORLAR”

“Kemal Kılıçdaroğlu'na muhalif Tanju Özcan ve yanında ki bazı isimlerin asıl amacı seçimleri kazanmak değil, Kılıçdaroğlu'ndan kurtulmaktır. Bunun da yolu Kılıçdaroğlu'nun seçimi kaybetmesinden geçiyor Özcan ve yanında bulunan bazı isimler Kılıçdaroğlu'nun seçimi kaybetmesini istiyor. Bunu bilmeyen yok. Şu an hepsi pusuya yatmış bekliyor.”

3 yorum yapılmış
  • YalnzAdam
    28 Nisan 2023 • 11:53
    Sn Suat Gúner bir doğru bir yanlış söylemiş By Tanju nün millet ittifakının kaybetmesini beklediği onun için de kendisine sığınacak yer aradığı doğru Ama seçimleri millet ittifakı kazanacak
  • Geredelimehmet
    28 Nisan 2023 • 19:16
    Sayın Erdoğan bir dünya lideri İftiradır bazılarının sermayesi Bu millet bilir Erdoğan'ın kiymetini 14 Mayıs'ta bu millet kesecek yedili masanın biletini Diyeceksiniz söylemişti köylü Mehmet GEREDELİ
  • GeredeliMehmetecevap
    29 Nisan 2023 • 11:26
    Erdoğan dünya lideri öyle mi.Komik olmayın.Sizin küçücük kendinize göre karanlık olan dünyanız var oranın lideridir.Kokuşmuş karanlık insanlığa ve Türk milletine hayrı olmamış dünyanızda liderinizle siz başbaşa yaşayın.Biz bu değişimi Mayıs 14 te yapacağız kuşkunuz olmasın.Sizi o karanlık Dünyanıza gömeceğiz şüpheniz olmasın.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.