VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

REFERANDUMLA KARACASU'YA BAĞLANDILAR...

11 Nisan 2023

..................

Bolu Belediyesi mücavir alanı içerisinde bulunan 60 haneli Ilıcakınık köyü, yapılan referandumla Karacasu belde belediyesine bağlandı. Halk oylamasına katılan 213 kişiden 165’i 'evet' oyu verirken 47 kişi 'hayır' oyu kullandı.

Bolu’ya 6 kilometre uzaklıkta bulunan 400 nüfuslu Ilıcakınık köyünde yaşayan vatandaşlar bağlı bulundukları Bolu Belediyesi'nden ayrılarak Karacasu belde belediyesine bağlanmak için imza topladı. Köylüler, daha sonra İlçe Seçim Kurulu'na referandum yapılması için talepte bulundu. Köylülerin talebi üzerine İlçe Seçim Kurulu’nun kararıyla köyde referandum yapıldı. Ilıcakınık’ta yaşayan vatandaşlar Köy Konağı'na kurulan sandıklara giderek Karacasu belde belediyesine bağlanmak için oy kullandılar.

 Halk oylamasına katılan 213 kişiden 165’i 'evet' oyu verirken 47 kişi 'hayır' oyu kullandı. Bir oy ise geçersiz sayıldı. Oylama sonucunda Ilıcakınık köyü, Bolu Belediyesi mücavir alanından çıkarak Karacasu belde belediyesine bağlandı.

2 yorum yapılmış
  • DorucuDavut
    11 Nisan 2023 • 13:09
    Sırf doğalgaz için bağlandınız belliki ama atladığınız şu var. Doğalgaz, yalnızca ve yalnızca imar planı olan ve parselasyonu tamamlanan bölgeye bağlanır. Bırakın parselasyonu, imar planı dahi uok Ilıcakınık'ın. Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olmak sizinki. Bekleyin şimdi hizmet gelsin diye.
  • tarkabac
    12 Nisan 2023 • 03:30
    sen önce adını soy adını yaz terörist gibi takma isim kullanma hem sana giren çıkan ne
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.