VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TEKİN'DEN TÜRKER ATEŞ'E ELEŞTİRİ....

31 Mart 2023

..........................

Haber: Bülent VELİOĞLU

CHP Milletvekili aday adayı Asuman Şentürk Tekin, Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştükten sonra BTSO Başkanlığı’ndan istifa ederek CHP’den aday adayı olan Türker Ateş’le ilgili olarak, “Sevdiğimiz saydığımız bir büyüğümüzdür. O konuda kimsenin şüphesi olmasın ama Ticaret Odası başkanı olan bir insanın böyle bir yola çıkarken bazı şeyleri adım adım yapması gerektiğini bilmesi gerekirdi diye düşünüyorum” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bolu milletvekili aday adayı Asuman Şentürk Tekin, düzenlediği basın toplantısında Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığından istifa edip CHP Bolu milletvekili aday adayı olan Türker Ateş'in bu kararı alırken plansız davrandığını söyledi.

"BAZI ŞEYLERİ BİLMESİ GEREKİYORDU"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bolu milletvekili aday adayı Asuman Şentürk Tekin, “Seçmenler milletvekili seçiminde adayları araştırır fakat Türker Ateş'in hangi görüşe sahip olduğunu kimsenin bilmiyor. Ben Türker Bey'i yıllardır tanırım. Kişisel problemimiz yoktur. Sevdiğimiz saydığımız bir büyüğümüzdür. O konuda kimsenin şüphesi olmasın ama Ticaret Odası Başkanı olan bir insanın böyle bir yola çıkarken bazı şeyleri adım adım yapması gerektiğini bilmesi gerekirdi diye düşünüyorum.” diye konuştu.

“ATEŞ'İN GÖRÜŞÜNÜ NET BİLEN VAR MI?”

CHP’li Tekin, Ateş’in aday adaylığını etik bulmadığını ifade ederek şunları söyledi:

“Bu benim naçizane fikrim. Çünkü il var ilçe var örgüt var. Bunların belirli bir disiplin içinde olması gerekiyor. O insanlarda, bizlerde sokağa çıktığında bizim seçmenimiz sorgulamıyor mu? Sorguluyor. Görüşü nedir? Şu ana kadar Türker Ateş’in görüşünü net bilen var mı? Yok. Tabii ki bulunduğu konum itibariyle belki bunu açık açık belli edemeyebilir ama insanların bir duruşu bir çizgisi olurdu diye düşünüyorum. Ama burada çok keskin de konuşmak istemiyorum. Aday adayı olma şeklini etik bulmuyorum.”

9 yorum yapılmış
  • Emekli
    31 Mart 2023 • 15:33
    Tabiki bu adamı övenlerde olacak eleştirenlerde ama bu adamın bu konumda iken bile yaptığı kişisel iyilikleri burdan ankaraya yol olur.Türker ateş çıkarsa CHP aksi taktirde oy yok
  • Ahmet
    31 Mart 2023 • 22:50
    Ne rahat belediye encümeni ve belediye başkan yardımcısı oldu.Simdi de milletvekili olmak istiyorsun biz seni istemiyoruz.Yeter böyle olanlar tekrar gelmesin Yani yeni yüzler istiyoruz
  • Dnyal
    31 Mart 2023 • 23:24
    Türker bey ticaret odası başkanlığı yaptı.O makamdaki birisinin siyasi bir partiye üye olması yanlış olurdu taraflı olurdu.Şimdi çıkmışlar neymiş şimdiye kadar niye üye olmamış felan filan.Bi yürüyün uzaklaşın.Ne koltuk sevdanız varmış.Saldırıyorsunuz Türker beye.Birinci sıra Türker bey olmazsa bende chp ye oy vermem.
  • Vatandas
    1 Nisan 2023 • 04:51
    Türker Ateş CHP den 3.sıraya konulursa fark etmez.1 yada 2.sıraya konulursa CHP'ye geçmiş olsun.AKP 3-0 yapar.Yani CHP Bolu'dan vekil çıkartamaz.
  • Hakkkoz
    1 Nisan 2023 • 04:52
    Türker Ateş ve Cumhur Bandakçıoğlu TBMM'de çok güzel olur. Bolu'nun öz evlatları. Bunların haricinde diğer adaylara oy vermem.
  • Sen
    1 Nisan 2023 • 08:03
    Türker ateş çıkar ise tüm oylarım ona çıkmazsa 1000 oyumun 1ini dahi vermem size
  • Zafer
    1 Nisan 2023 • 10:53
    Yeni yüz istiyoruz diyoruz işte size enalt basamaktan başlayarak hakketiği vekilliğe aday bu şekilde tepeden inme adaylar sahanın heyecanını bitirir ozaman parti teşkilatlarıda kapatılsın merkez kafasına göre birini belirlesin bunumu istıyoruz Asuman hanım dilerim hakettiği şekilde birinci sırada yerini alır ve boluya büyük hizmetlerine devam eder
  • Krolu
    1 Nisan 2023 • 15:02
    Yorumları okudum siz örgütü hafife alan insanlar Asuman vekilimizi tanımayan algı oluşturanlar keşke diğer vekil adayları da Asuman vekil gibi olsa ses çıkarsa örgüt arkalarında çoğunuza katılmıyorum emek olmadan yemek olmaz bilinsinki ateşe oy yok gerekirse örgüt istifa eder etmezse edecekler çıkacak ya toplu ya teker teker haksızlığa boyun eğmek yok.Atesse arkasında teneke ile dolaşır.Buradan örgütte emek harcamış insanların emeğini hiçe sayan sizler gün
  • Rahmi
    2 Nisan 2023 • 03:37
    Suya sabuna dokunmaktan korkan Turker bey CHP ye cok ama cok oy kaybettirir.AKPliler o yuzden onu öven yorimlar yapıyor.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.