VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MHP TEŞKİLATLARINDAN ESNAFIMIZA SİFTAH

3 Mart 2023

............................................

MHP teşkilatları eş zamanlı olarak; Bolu merkez, ilçe ve beldelerde 8 bin esnafımıza siftah parası dağıttı.

MHP Bolu il Teşkilatı, MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak’ın mesajının bulunduğu zarf içerisinde Bolu merkez, ilçe ve beldelerde 8 bin esnafımıza 1TL siftah parası dağıttı.

Milliyetçi Hareket Partisi Başkanı İlhan Durak “Ülkemizde ağır acıların yaşandığı bugünlerde; Türk devleti milletiyle el ele vererek birlik ve beraberlik içinde yaraları sarmaya başlamıştır. Türk kültüründe siftah parası, günün ilk kazancı anlamını taşır ve bereketi temsil eder. Diyerek;

Bu süreç içerisinde; elini taşın altına koymaktan imtina etmeyen kıymetli Bolu esnafımızın ilk siftahı Milliyetçi Hareket Partisi’nden.” Dedi.

“Esnaflarımıza ulaştırdığımız siftah zarflarımızın arka yüzündeki QR kodunu telefonlarından okutan esnaflarımız için; yüce Türk Devletinin bu felaketin de üstesinden gelerek, 2023 Türkiye Yüzyılı hedefine ulaşacağına olan inancını gösteren bir video hazırlanmıştır.” İfadelerine yer veren Durak,

“Milliyetçi Hareket Partisi olarak; deprem afetini yaşadığımız ilk andan itibaren, gündüz oturmadan, gece uyumadan devletimizin ve yüce Türk Milletinin hizmetinde çalışmaya devam edeceğiz.” Dedi.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.