VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TANJU ÖZCAN DEPREM BÖLGESİNE GİDİYOR

20 Şubat 2023

...................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Çarşamba günü deprem bölgesi Adıyaman’a gidiyor. Özcan, “Bir çok konuda eleştirdiğim Partim, bu konuda oldukça planlı ve programlı davranıyor. İlk yardımlar hep CHP’li belediyeler tarafından bölgeye ulaştırıldı” dedi.

Makamında basın toplantısı düzenleyen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Ben Çarşamba günü yine bölgeye gidiyorum. Genel Merkezimiz Bolu Belediyesi olarak bize Adıyaman’da görev vermiş. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımızın başkanlığında, o bölge için neler yapabiliriz konusunda çalışıyoruz. Sabah bir zoom toplantısı gerçekleştirdik. Yapılacak şeyler ana hatlarıyla belli. Adıyaman 9 ilçe ve 13 beldeden oluşuyor. Depremde ciddi anlamda darbe almış durumdalar” şeklinde konuştu.

“PARTİMİ ELEŞTİRİRİM AMA ÇOK PLANLI DAVRANDILAR”

“Bir çok konuda eleştirdiğim Partim, bu konuda oldukça planlı ve programlı davranıyor. İlk yardımlar hep CHP’li belediyeler tarafından bölgeye ulaştırıldı. Konteynerleri nasıl kurarız, yeniden şehirleşmeyi nasıl sağlarız, alt yapısını nasıl düzeltiriz, su olmayan bölgelere nasıl su veririz diye çalışan sadece bu belediyeler diyebilirim. Maalesef burada Hükümet sadece genel merkez ve AFAD yönetimi açısından değil, yerel yönetimlerin koordinasyonu açısından da sınıfta kaldı” dedi.

2 yorum yapılmış
  • HakHukuk
    20 Şubat 2023 • 08:47
    Tanju Özcan i nasıl oluyor da genel meclisi geçi ihraç edilmiş birisine görevlendirme verebiliyor hükümet sınıfta kaldı diyor görünen köy kılavuz istemez afad Kızılay bütün bakanlar orda dış ülkelerden yardım geliyor Allah razı olsun gelip duruyor CHP ne yapıyor yapılan yardımlara mani olup
  • grnenkyklavuzistemez
    21 Şubat 2023 • 02:18
    hakhukuk demişin ya yapılan yardımlara mani oluyor diye chp li belediyelerin yardım tırlarına kendi valiliklerinin belediyelerin pankartlarını asmadan sokmayan akp. ekrem imamoğlunu ordan kovan akp ingiliz uşağı defol diyor ama İsrail yardıma gelince sesini çıkarmayan da siz dış ülkeler yardıma gelmese can kaybı daha fazlaydı bu bi gerçek buda demek oluyor ki bizim başımızdaki sınıfta kaldı dışardan gelenler olmasa neyle avunacaktınız acaba ki afet bölgesine ilk
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.