VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MUCİZENİN ADISIN SEN GÜZEL BEBEK...

11 Şubat 2023

...................

Hatay’da deprem çalışmalarının 128. saatinde 2 aylık bebek kurtarma ekipleri tarafından enkazın içinden çıkartıldı. Sağlıkla çıkarılan mucize, ekiplere ve vatandaşlara büyük sevinç yaşattı.

10 ili enkaza çeviren acı olayda, arama-kurtarma ekipleri seferber oldu. Dünyanın dört bir yanından ekipler de harekete geçerek deprem bölgesine akın etti.

BİR CAN DAHA UMUT OLDU

Yurdun dört bir yanından gönüllüler de tek yürek olarak yola çıktı ve depremzedelerin yaraları sarılmaya başlandı. Umutların tükenmediği zamana karşı yarışta, mucizevi kurtarışlar yaşanmaya devam ediyor.

2 AYLIK BEBEK KURTARILDI

Ekipler, Antakya ilçesinde enkaz altında yaşam mücadelesi veren minik bir cana ulaştı. 2 aylık bebek, depremin 128'inci saatinde sağlıkla çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Hem vatandaşlar hem de ekipler bebeğin sağ kurtarılmasının ardından büyük sevinç yaşadı.

1 yorum yapılmış
  • bolulu1453
    12 Şubat 2023 • 14:23
    Asıl mucize Allahın ,yüce yaratanın, sizin gibi malzemeden çalan kadrolaşan haklarımızı ve geleceğimizi çalanların (Allah Kuran kitap diyerek) hala aramızda olması Allahtan kormayanlar Allah ıslah etsin
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.