VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BALIK ÖLÜMLERİNİN YAŞANDIĞI GÖLDE BALIK NÖBETİ

6 Ekim 2022

...............................

HABER / MUTLU YUCA

Bolu’da Gölköy baraj göletinde sazan balığı ölümlerinin yaşanmasının ardından bölgede düzenlenen yarışma sonlandırılırken Amatör ve Sportif Olta Balıkçılığı Federasyonu yetkilileri göl kenarına vuran balıklar vatandaşlar tarafından toplanmasın diye nöbet tutuyorlar.

Bolu’da 14 yıldır Amatör ve Sportif Olta Balıkçılığı Federasyonu tarafından düzenlenen katıldığı ‘Sportif sazan balığı yakalama yarışması’ öncesinde gölde sazan balığı ölümleri yaşanmaya başladı. Göldeki özellikle sazan balıklarının kıyıya vurması nedeniyle 29 takımdan 110 sporcunun yer aldığı ve en büyük sazan balığının yakalanması için yapılacak yarışmada sonlandırıldı.

Gölde yaşanan balık ölümlerinin ardından bazı vatandaşların kıyıya vuran ve baygın haldeki balıkları tutmaya çalışmak istemesi yetkilileri harekete geçirdi. Jandarma ekipleri göl çevresinde belirli aralıklarla devriye atarken Amatör ve Sportif Olta Balıkçılığı Federasyonu Başkanı Serkan İnanç ve beraberindekiler ekiplere destek vermek için Gölköy’den ayrılmadı. Federasyon yetkilileri göldeki balıkların toplanmaması için bölgede bekleyişini sürdürüyor. İnanç ve beraberindeki federasyon yetkilileri çadırlarda kalarak göldeki balıkları kurtarmak için gönüllü olarak bölgede nöbet tutuyor.

  • BALIK ÖLÜMLERİNİN YAŞANDIĞI GÖLDE BALIK NÖBETİ
  • BALIK ÖLÜMLERİNİN YAŞANDIĞI GÖLDE BALIK NÖBETİ
  • BALIK ÖLÜMLERİNİN YAŞANDIĞI GÖLDE BALIK NÖBETİ
  • BALIK ÖLÜMLERİNİN YAŞANDIĞI GÖLDE BALIK NÖBETİ
2 yorum yapılmış
  • EminCengizyurtal
    6 Ekim 2022 • 08:07
    Gerededen gelen tabakhane asi ile de haber yaparsanız iyi olur soganlı çayında ne balık kaldı nede yaban uçar hayvan kaldı nasıl Bi yönetmelik varsa Bi tabakhane ye söz geçiremez oldular derenin kokusu köydeki vatandaşları bile rahatsız eder hale geldi kokusundan canım dere camgibi olan dere lagımdan da berbat saygılar
  • Geredeli
    7 Ekim 2022 • 04:32
    Evet Gerede tabakhanenin pisliği çaya akıyor. Yıllardır bir çözüm yok. Güzelim çay bitmiş kokusu her tarafa yayılıyor sebep olanın, çare olmayanın.. Allah cezasını versin.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.