VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TÜGEM ARTIK BOLU’DA

4 Temmuz 2022

............................................

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği(TÜGEM) Bolu il teşkilatı oluşturuldu. İl Başkanı İlyas Özçelik önderliğinde çalışmalara başlayan  23 ilde ve yurtdışında bulunan temsilcilikleri ile bini aşkın üyesi bulunan dernek, etkinlikleri ve örgütsel verimliliği ile üyelerine, meslektaşlarına ve sektöre destekler sunacak.

Emlak danışmanlığı mesleğine değer katan ve girişimciler tarafından 9 Eylül 2016 tarihinde kurulan TÜGEM, Bolu’da teşkilatlanmasını tamamlayarak hizmete başladı. 23 ilde ve yurtdışında bulunan temsilcilikleri ile bini aşkın üyesi bulunan dernek, etkinlikleri ve örgütsel verimliliği ile üyelerine, meslektaşlarına ve sektöre destekler sunacak. İl Başkanlığını İlyas Özçelik’in yaptığı dernek, İl Koordinatörü İsmail Güven Demirbilek, Üye İlişkilerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Cihan Sezer, Eğitimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ergün Demir, Organizasyondan Sorumlu Başkan Yardımcısı Samed Kaya  ve Yönetim Kurulu Üyesi Güler Arık ile birlikte çalışmalara başladı. Eğitim, teknoloji, hukuk ve sinerjik işbirliği olanakları ile katma değer sağlamak misyonu ile hareket eden TÜGEM, kurulduğu günden bu güne birçok çalışma ile sektöre değer kattı.

İnsan hayatının en önemli unsurlarından olan emlak sektörünün yaşamsal bir öneme sahip olduğunu belirten Başkan Özçelik, “İşte bu nedenle emlakın el değiştirmesinde aracılık hizmeti sunmak, emlak sektörü ile ilgili çok ciddi bir eğitim sürecinden geçmeyi, kuvvetli bir bilgi donanımını zorunlu kılar.  Özellikle Taşınmaz Ticareti Yönetmeliğine çerçevesinde gayrimenkul aracılık faaliyetlerine getirilecek düzenlemeler, emlak sektöründe bir kabuk değişimine vesile olacaktır.  Ülkemizde geniş olarak gelişen birçok sektör arasında, gayrimenkul ticareti ekonomik gelişme ve refah açısından önemli bir yer tutmaktadır.  Gayrimenkul geliştirme ve yönetme süreçlerinin iyileştirilmesi için tüm paydaşların beklentilerini karşılamaya yönelik uygulamalar yapılmalı, idare, geliştirici ve müşteri arasındaki denge kamu ve tüketici yararı gözetilerek sağlanmalıdır.  Derneğimiz TÜGEM’de bu konularda faaliyet gösteren öncü bir sivil toplum kuruluşudur. “ dedi.

 

1 yorum yapılmış
  • Bolulu
    4 Temmuz 2022 • 07:57
    Emlakçılık faaliyeti için eğitim ve denetimler arttırılmalı. İşsiz, güçsüz ise yaramaz tiplerin bu mesleği suistimal etmesine , vatandaşı mağdur etmesine izin verilmemeli. Umarım bu konuda faydalı bir girişim olur. Hayırlı olsun.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.