VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR AİLESİ KENETLENDİ

4 Mayıs 2022

..................................................

Spor Toto 1’inci lig takımlarından Boluspor’da düzenlenen bayramlaşma töreninde kulübün eski başkanları bir araya gelerek birlik beraberlik vurgusu yaptı.

Ramazan bayramı nedeniyle Boluspor Kulübünün Karaçayır Mahallesinde bulunan tesislerinde bayramlaşma töreni düzenlendi. Törene Bolu Belediye Başkan Vekili Tahsin Mert Karagöz, AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Kulüp Başkanı Oğuzhan Özçelik, yönetim kurulu üyeleri kırmızı beyazlı takımın eski başkanları katıldı. Sezonun bitimine kısa süre kala bir araya gelen Boluspor Başkanı ve kulübün eski başkanları birlik ve beraberlik mesajları verdi. Kırmızı beyazlı takımın başkanlığını yapmış iş insanları Boluspor’a sezon sonuna kadar destek sözü verdiler.

  • BOLUSPOR AİLESİ KENETLENDİ
  • BOLUSPOR AİLESİ KENETLENDİ
  • BOLUSPOR AİLESİ KENETLENDİ
1 yorum yapılmış
  • Nihat
    5 Mayıs 2022 • 05:37
    Birlik beraberlik güzel.bolu spor taraftarı olarak,bizde mutlu oluyoruz.Fakat Bolusporumuzun maçlarına seyirci gelmiyor.nerede yarenlener.seyircisiz Star'da futbolcunun motivasyonu olmaz.en büyük sıkıntılarından bir tanesi.seyircimizin olmaması.yazik koskoca Boluspor ne durumlara düştü.eskisehirle oyanadigimiz.final maçında.istanbulda İnönü stadının.yarisini ful bolusporlu taraftarlar doldurmuştu en az 15000 seyirci vardı.boludaki maçlarımızı.oda son maçlara topla
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.