VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

20 KİŞİLİK IRAKLI AİLE ÖLÜMDEN DÖNDÜ

6 Nisan 2022

.....................................................

Bolu'da binanın bahçesindeki odunlukta çıkan yangının ardından aralarında çocuklarında bulunduğu 20 kişilik Iraklı ölümden döndü. Yangında evin bir kısmı da zarar görürken dumandan etkilenen bir kişi hastaneye kaldırıldı.

Yangın, saat 18.30 sıralarında Paşaköy Mahallesi Eski İstanbul Caddesi'nde yaklaşık 20 kişilik Iraklı ailenin yaşadığı yaşadığı 2 katlı binanın bahçesindeki odunlukta çıktı. Binanın hemen yanında bulunan ahşap odunlukta bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Alevler kısa sürede odunluğu sararken iki katlı binada oturan Iraklı aile büyük korku yaşadı. Yükselen alevler ve binaya dolan dumanlar nedeniyle aralarında çocuklarında bulunduğu 20 kişilik Iraklı aile ölümden döndü.

Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saatlik çalışması sonucu yangın söndürüldü. Yangında, dumandan etkilenen 1 kişi olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından tedavisi için hastaneye kaldırıldı. Yangında odunluk küle dönerken evde de hasar oluştu.

Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

2 yorum yapılmış
  • paakyl
    6 Nisan 2022 • 14:36
    Bir kere yangın odunluktan başlamadı.Burada oturan ıraklılar hurda ticareti yapıyolar. Bu kişiler topladıkları hurdalarda plastikleri koltukları yatakları yakarak içindeki demirleri çıkarıp satıyolardı.Bunlar ateş yaktıklarında Ben defalarca bolu belediyesini aramama rağmen zabıta sadece uyarı yapmakla geçiştirdi.bir defa tam ateş yanarken geldiler hiç sorgu sual olmadan uyarı yapıp dönüp gittiler.Mahalle arasında hurdacılık ?yapmak serbestmi ateş yakmak karton
  • Nizam
    7 Nisan 2022 • 04:34
    Yangın odunluktan başlamadı yangın orada oturan Iraklı ailenin topladığı hurdaların demirlerini çıkartmak için hurdaları takmaları ile başladı.bunun görgü şahitleri var ikinci mevzu hurda yakma olayıyla ilgili belediyeye başvuruda bulunmamiza rağmen zabıtanın gelip hurda yakımını görmelerine rağmen sadece ikaz etmekle yetinildi. Soruyorum mahalle arasında ateş yakmak hurda toplamak yasalmi eğer yasal değilse neden işlem yapilmiyor
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.