VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU MUAYTHAİ TAKIMINDAN BÜYÜK BAŞARI

6 Nisan 2022

................................................

Antalya’da düzenlenen Elit Büyükler Türkiye Muaythai Şampiyonasında Bolu’dan Sarıcaer Spor Kulübünden Gamze Tost, Türkiye ikincisi oldu. Genç sporcu milli takım seçmelerine göre ülkemizi Avrupa ya da Dünya şampiyonalarında temsil edecek.

Türkiye Muaythai Federasyonunun 2022 yılı faaliyet programında yer alan Elit Büyükler Türkiye Muaythai Şampiyonası 26-31 Mart tarihleri arasında Antalya'nın Kemer ilçesinde yapıldı.  Katılımın yoğun olduğu ve oldukça zorlu maçların oynandığı müsabakada Sarıcaer Spor Kulübü 54 kilogramda A Class Büyük Bayan Sporcusu Gamze Tost, Türkiye ikincisi  oldu. Başarılı sporcu milli takım seçmelerine göre ülkemizi Avrupa ya da Dünya şampiyonalarında temsil edecek.

Kulüp başkanı ve aynı zamanda takım antrenörü Emrah Sarıcaer, “'Spora gönül vermiş iş insanları ile Sarıcaer Spor Kulübünü kurmuş bulunmaktayız. Yeni kurulan kulübümüzle beraber sporcumuzun bu ulusal dereceyi bize getirmesi tüm yönetimi oldukça mutlu etmiştir. Ayrıca kulübümüzün eşofman sponsorluğunu üstlenen değerli iş insanları Hakkı Öztabağ'a ve Melih Demirci'ye, kulübümüzün su sponsorluğunu üstlenen Mudurnulu değerli iş insanı Gürcan Şahin'e ve değerli velilerimize teşekkür ederim.'' dedi

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.