VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ERGİNER: ÇOK ARAYACAĞIMIZ İKİ PUAN KAYBETTİK

12 Şubat 2022

...............................................

Beypiliç Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, çok arayacakları iki puan kaybettiklerine dikkat çekerek, “Çok iyi oynayamadığımız bir maç. Aslında bizim için bir karar maçıydı. 6 puanlık maçlar oynuyoruz” dedi.

Beypiliç Boluspor’un kendi sahasında berabere biten karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada oyuncularının geçen haftaki görüntüden uzak bir performans sergilediklerini belirterek, “Geçen hafta oynadığımız Kocaeli maçından sonra iç sahada yüzde yüz kazanmak istediğimiz bir maçtı. Ama geçen haftaki görüntümüzden de uzaktık. Bunu hem oyun olarak hem de dinamizm olarak söyleyebilirim. Çok iyi oynayamadığımız bir maç. Aslında bizim için bir karar maçıydı. 6 puanlık maçlar oynuyoruz ama 1 maçımızın da eksik olduğunu da düşünürsek bizi çok daha farklı bir yere taşıyabilecek bir maçtı. Bu şansımızı değerlendiremedik. Çok yoğun bir periyottayız. İleride çok arayacağımız 2 puan kaybettik. Ama sevinmeye ve üzülmeye çok da vaktimiz yok. 3 gün sonra bir daha maç oynayacağız. Ondan 2 gün sonra başka bir maçımız var. Gerekli dersleri çıkarmamız lazım. Bu maçın analizini çok iyi yapıp önümüzdeki maça çok daha iyi hazırlanmamız gerek” diye konuştu.

3 yorum yapılmış
  • Aydin
    12 Şubat 2022 • 09:49
    Sezon başından beri bahanelerin bitmedi defol git artik
  • Bolusporlu
    12 Şubat 2022 • 10:47
    Kapalı ve Şeref tribünü, yedek futbolcuların önündeki pistin, kar, yağmur ve çamurdan temizlenmemesi hiç hoş değil. Top toplayıcı çocuklara ve diğer sporcuların emeklerine yazık. Stadyum sorumlularını göreve davet ediyoruz Maç sonucu bize yakışmadı. Kaleci hariç, yeni transferler henüz yeterli değil.Hocanın maç taktiği iyi olmamış. Antremanların stadyumda yapılmasını öneririz.
  • Bolulua
    14 Şubat 2022 • 14:51
    Şu hoca hakkında bir tane sevecen yorum yapanı görmedim hala niye defolup gitmez anlamadim
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.