VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ALKIŞLAR BOLU KIZILAY’A

4 Şubat 2022

.......................................................

HABER / MUTLU YUCA

Bolu’da hem yardıma ihtiyacı olan vatandaşlara el uzatan hem de kar ve tipi altında kapalı olan yollarda dondurucu soğuklar altında yolda kalanların imdadına koşan Bolu Kızılay Şubesi, Türkiye geneli şube bazlı performans sıralamasında birinci olarak bir başarıya daha imza attı.

Bolu’da Muhsin Kınacı’nın başkan olmasının ardından yaptığı çalışmalarla göz dolduran Kızılay Bolu Şubesi, bünyesindeki gönüllü ekiplerle ihtiyaç sahibi vatandaşların sesi oldu. Binlerce ihtiyaç sahibi vatandaşa yardım ulaştıran Kızılay ekipleri etkili olan kar yağışları sırasında dondurucu soğuk kar ve tipi altında yolda kalan vatandaşlarında yardımına koştu. Ekipler hem D-100 karayolu hem de Anadolu Otoyolu üzerinde sabaha kadar tüm zorluklara rağmen büyük bir fedakarlık örneği sergileyerek vatandaşlara gıda malzemesi dağıtarak takdir topladı. Bolu Kızılay Şubesi’nin özverili çalışmaları Kızılay Genel Başkanlığı tarafından beğeni topladı.

Kızılay Bolu Şubesi, 2021 Yılı Performans Ödül Töreninde Türkiye Geneli Şube bazlı performans sıralamasında birinci oldu. 563 şube ve temsilcilik arasından, 41 parametre göz önünde bulundurularak yapılan değerlendirmede Kızılay Bolu Şubesi göstermiş olduğu başarılı çalışmalarla tüm şubeleri geride bırakarak birincilik ödülünü almaya hak kazandı.

Durmaksızın hep çok çalıştıklarını vurgulayan Kızılay Şube Başkanı Muhsin Kınacı, “2021Yılı Covid-19 ve doğal afetlerin dünyayı sardığı bir yıl oldu. Şartlarımız çok çetin olsa da iyiliğin ve iyilerin gücü ile dur durak bilmeksizin hep çok çalıştık. Bu iyilik hareketinde başta kadın kollarımız olmak üzere yönetim kurulumuz, gençlik kollarımız, şube çalışanlarımız, gönüllülerimiz ile birlikte Bolu’da birçok başarıya imza attık. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu toprakların ortak değeri olan Kızılay, 2022 yılında da mobil aşevi aracımızla, ilkyardım eğitimlerimizle, öğrenci burslarımızla, yetim destek gruplarımızla toplumsal dayanıklılığı arttırmaya, dezavantajlı vatandaşlarımıza destek olmaya var gücümüzle devam edeceğiz.” diye konuştu.

4 yorum yapılmış
  • Hatice
    4 Şubat 2022 • 12:23
    Kocanın ,karısının rızası olmadan malını bağışlamasıyla mı başarılı olmuşlar
  • Duyarli
    5 Şubat 2022 • 03:30
    Hayırlı olsun
  • DURSUN
    5 Şubat 2022 • 15:43
    Kızılay Başkanımız Muhsin bey ve Bolunun Brokratlarından Mehmet beyi çalışmalarından Dolayı Tebrik ediyor Başarılarının devamını diliyorum..
  • VATANDA
    6 Şubat 2022 • 08:55
    Kumanyaları kim yapmış?
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.