VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GÜNER'İN BU ÇAĞRISI ÇOK ÖNEMLİ

26 Nisan 2021

..............................................

Bolu’da kan bağışı sayılarında önemli bir azalma yaşandığı bildirildi. Bunun üzerine AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, vatandaşları kan bağışı yapmaya davet etti. Başkan Suat Güner "Gönüllü bağışçılarımız iftar sonrasında da gece saat 01:00’e kadar kan bağışlayabilirler. Sokağa çıkma kısıtlaması kan bağışına da engel değildir" dedi.

Kan stoklarının hızla azalması nedeniyle konuşan Suat Güner, vatandaşların bağış yapmaları için çağrıda bulunarak bilgilendirme yaptı. vatandaşların iftar sonrası kan bağışı yapabileceğini söyleyerek durumun önemine dikkat çekti.

"1 ünite kan bağışlayarak 3 kişinin hayatını kurtarabillirsiz"

Bolu’da mevcut hastanelerde tedavi gören ve kan ihtiyacı olan hastaların tedavilerinin gönüllü vatandaşların kan bağışlarıyla sağlandığını kaydeden Suat Güner, “1 ünite kan bağışlayarak 3 kişinin hayatını kurtarabiliyoruz. Kızılay Bolu Kan Alma Birimi tarafından Bolu Valiliği önünde konuşlandırılmış olan kan alma otobüsünde haftanın 7 günü kan bağışı kabul edilmektedir" ifadelerini kullandı.

"Sokağa çıkma kısıtlaması kan bağışına da engel değildir"

"Gönüllü bağışçılarımız iftar sonrasında da gece saat 01:00’e kadar kan bağışlayabilirler. Sokağa çıkma kısıtlaması kan bağışına da engel değildir. Kan bağışında bulunmak isteyen vatandaşlarımız kanver.org internet adresinden kan bağışı için randevu alabilirler. Randevusuz gelen vatandaşlarımıza da kan bağışladıklarını gösterir belge bağış sonrasında düzenlenerek teslim edilmektedir. Bu çerçevede 18-65 yaş arasındaki tüm vatandaşlarımızı hayat kurtarmak adına kan bağışına davet ediyoruz” dedi.

 

2 yorum yapılmış
  • EMEKL
    26 Nisan 2021 • 08:50
    KAN BAĞIŞINDA YAŞ SINIRI VARMI BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM
  • Bolu
    26 Nisan 2021 • 11:47
    Vatandaş hastanelerdede kan verebilsin.hastanelerde kan bağışı alsın.bunun önünü açın
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.