VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YANLIŞ BASILAN İMSAKİYE İÇİN ÖZÜR DİLEDİ

14 Nisan 2021

...................

Haber: Gülnihal Karatekin 

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Ramazan ayı nedeniyle belediye tarafından bastırılan 3 bin imsakiyenin 500 tanesindeki imsak ve iftar saatlerinin yanlış yazıldığını açıklayarak vatandaşlardan özür diledi. Özcan, "Biliyorsunuz bir dönem bütün Rizeliler fazladan bir gün oruç tuttu. Çünkü ezan vaktinden önce okundu. Burada en azından vaktinden önce söylenmemiş. Arkadaşların burada bir ihmali var. Daha dikkatli davranılması gerektiği konusunda kendilerini uyardım" dedi. 

Bolu Belediyesi Ramazan ayında vatandaşlara dağıtılmak üzere imsakiye bastırdı. Ramazan ayı öncesinde basımı yapılan 3 bin imsakiyeden 500 tanesinde iftar ve imsak vakitlerinin yanlış yazıldığı ortaya çıktı.

"DAHA FAZLA SEVAP KAZANMIŞLARDIR"

İftar saatinin 3 dakika geç yazıldığı imsakiye de imsak saati de yanlış verildi. Yapılan hata nedeniyle Bolu halkından özür dileyen Belediye Başkanı Tanju Özcan, “İhalemizi alan matbaa yetiştirelim diye bizi sıkıştırdı. Arkadaşlarımızda fazilet takvimine göre bu verileri almışlar. Yaklaşık 3 bin tane basıldı fakat 500 tanesinde bu hata var. İftar saatini önce yazmamışız, geç açanlar olmuştur bizim yüzümüzden. Daha çok sevap kazanmışlardır ama kasti bir şey yoktu burada. Dolayısıyla bunu çok fazla büyütmeye gerek yok. Biliyorsunuz bir dönem bütün Rizeliler fazladan bir gün oruç tuttu. Çünkü ezan vaktinden önce okundu. Burada en azından vaktinden önce söylenmemiş. Arkadaşların burada bir ihmali var. Daha dikkatli davranılması gerektiği konusunda kendilerini uyardım. Bundan sonra böyle hata olmaz inşallah. Ben Belediye Başkanı olarak o 500 tane yanlış basım için vatandaşlardan özür diliyorum haklarını helal etsinler” dedi.

4 yorum yapılmış
  • Cle
    14 Nisan 2021 • 06:45
    Allah razı olsun. Allah tuttuğunu altın etsin, ne muradın varsa versin..
  • Hakhukuk
    14 Nisan 2021 • 08:35
    Sayin başkan ihaleyi alan matbaayla kanun ve yönetmeliğe göremi hareket ediyorsorsunuz .sozlesmeniz var mi varsa hemen cezai yollara basvurun
  • Bolulu
    14 Nisan 2021 • 11:52
    Duyarlı davranışından dolayı saol başkanım.Özür dilemek bile bir erdemdir.
  • Kurun
    15 Nisan 2021 • 05:02
    Bundan sonra imsakiye takvim işleri ni ben yapayım
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.