VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KAR YAĞIŞI ULAŞIMI YAVAŞLATTI

14 Ocak 2021

.....................................

Bolu Dağı’nın D-100 karayolu ve Anadolu Otoyolu kesiminde etkili olan kar yağışı ulaşımı yavaşlatırken karayolları ekipleri yol güzergahları üzerinde kar küreme ve tuzlama çalışması yaptı. Sürücüler elektronik levhalarla kar yağışına karşı uyarılırken bölgede kar kalınlığı yaklaşık 30 santime ulaştı.

Ankara ile İstanbul arasındaki en önemli geçiş güzergahı olan Bolu Dağı’nın D-100 karayolu ve otoyol geçişinde etkili olan kar yağışı ulaşımı olumsuz etkiledi. Kar yağışının zeminde etkili olması ulaşımı yavaşlattı. Bölgede konuşlu karayolları ekipleri yol güzergahları üzerinde kar küreme ve tuzlama çalışmalarına aralıksız devam ediyorlar. İki gündür etkili olan kar yağışı nedeniyle Bolu Dağı’nda kar kalınlığı yaklaşık 30 santime ulaştı. Bolu Dağı’nı kullanacak sürücülerde kar yağışına karşı elektronik levhalarla uyarılıyor. Kar yağışı nedeniyle polis ekipleri bölgede denetimlerini artırdı.

  • KAR YAĞIŞI ULAŞIMI YAVAŞLATTI
  • KAR YAĞIŞI ULAŞIMI YAVAŞLATTI
1 yorum yapılmış
  • boluvatanda
    14 Ocak 2021 • 02:21
    karayollarnın eksik bıraktığı beşkavaklar üst geçitinin haberinide yapın belgi ilgilenirler defalarca telefonla bilgilendirilmelerine rağmen 8-9 aydır üst geçitin merdiven kısımlarının üstünü kapatmadılar
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.