VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AK PARTİ MUDURNU'DA YAĞIN'LA KENETLENDİ

9 Ocak 2019

...................

AK Parti Mudurnu İlçe başkanlığına atanan ve hemen halkın sorunlarıyla ilgilenmeye başlayan Hüseyin Yağın, bugüne kadar Ak Parti Mudurnu ilçe başkanlığı ve kadın kolları başkanlığı yapmış partilileri bir araya toplayarak toplantı düzenledi. Toplantının ana teması yerel seçimlerde oy oranını yükselterek Mudurnu Belediyesini tekrar almak oldu.

“TOPLUMU KUCAKLAYARAK SİYASET YAPACAĞIZ”

Toplantıya 8 eski ilçe başkanı katılırken, 2 eski ilçe başkanı ve 1 kadın kolları başkanı mazeret bildirerek katılamadı. Mudurnu İlçe Başkanı Hüseyin Yağın, toplantıda bir konuşma yaparak, "Mudurnu’muzda başarılı olmak istiyoruz. Belediye başkanlığı için ciddi bir çalışma ve beraberlik gerekiyor. Kavga ve ayrımcılık yapan bir siyaset değil tüm toplumun kucaklayacak bir siyaset yapmalıyız. Bunun için ilk başta birlik beraberliği sağlayarak, fikir alışverişi yani istişare yaparak ve projeler üreterek Mudurnu için çalışmalıyız. Öznemiz ilk başta ALLAH'ın rızası, öznemiz Vatan, öznemiz Mudurnu ve halkımız. Dürüst bir siyaset izleyerek bu değerlerimiz için var gücümüzle çalışacağız. Toplantımıza şahsımı kırmayarak geldiğiniz için hepinize tek tek teşekkür ediyor büyüklerime saygılarımı küçüklerime ve sevgilerimi sunuyorum" dedi.

AK Parti Mudurnu ilçe başkanı Hüseyin Yağın'ın bu davranışı ve toplantıda yaptığı konuşma hem AK Parti tabanı hem de Mudurnu halkı tarafından takdirle karşılandı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.