VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FATİH METİN VE TANJU ÖZCAN YANA YANA....

15 Aralık 2018

.......................

Haber - Ayşe Songül ERHAN

AK Parti Bolu Belediye Başkan adayı Fatih Metin ve CHP’nin muhtemel Belediye Başkan adayı Milletvekili Tanju Özcan işadamı Sinan Seymen’in kafe restoranının açılışında yan yana geldiler. Fatih Metin’in, “Delikanlıysa istifa edip aday adayı olsun” sözlerinden sonra gerilen ortam ikilinin samimi sohbeti sonrasında yumuşadı.

AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi ve işadamı Sinan Seymen’in Bahçelievler Mahallesi’nde (Anıt park karşısı) hizmete açtığı CHEF isimli kafe restoranının açılışına siyaset, spor ve iş dünyasında yoğun katılım oldu. Açılışta 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde rakip olmalarına kesin gözüyle bakılan AK Parti Bolu Belediye Başkan adayı Fatih Metin ve CHP Milletvekili Tanju Özcan’ın koyu sohbeti gözlerden kaçmadı.

Fatih Metin ve Tanju Özcan bir süre sohbet ettiler. İkilinin sohbeti etraftakiler tarafından “Aralarındaki buzlar erimiş” olarak yorumlandı. Geçtiğimiz günlerde Fatih Metin Köroğlu Televizyonu’nda katıldığı bir programda, “Delikanlıysan istifa et aday adayı ol” sözlerinin ardından ikili arasında kısa süreli gerginlik yaşanmıştı.  

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.