VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KATLİAMIN ZANLILARI ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

28 Şubat 2018

..................................................

HABER - BÜLENT VELİOĞLU

Bolu'nun Seben ilçesine bağlı Çeltikdere köyünde akraba 2 aile arasında çıkan ve 4 kişinin ölümüyle sonuçlanan kavganın 7 şüphelisinden 5'i adliyeye sevk edildi. Ölenlere ateş eden kişinin Onur Büyüktopaç değil babası Zeki Büyüktopaç olduğu ortaya çıktı. Olayda hayatını kaybeden Ayhan Büyüktopaç'ın 4 yıl önce olayın zanlısı amcasının oğlu Zeki Büyüktopaç'ı kalbinden bıçakladığı ve 3 ay cezaevinde yattığı belirtildi. Ayhan Büyüktopaç'ın tabancayla değil sopayla darp edilerek öldürüldüğü ortaya çıktı. İfadeler doğrultusunda darp eden kişinin kim olduğu aydınlatılmaya çalışılıyor. 

Seben ilçesi Çeltikdere köyünde Cumartesi günü, 2 ailenin evlerinin arasındaki odunluğun çatısının yola engel olarak traktör geçişini zorlaştırdığı gerekçesiyle Ayhan ve Zeki Büyüktopaç arasında tartışma çıktı. Tartışma, ailelerin diğer bireylerinin de katılmasıyla, kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Büyüktopaç ailesinin evinin penceresinden silahla ateş açıldı. Ayhan Büyüktopaç ile eşi Emine, kız kardeşi Zekiye ve FETÖ soruşturması kapsamında açığa alınan uzman çavuş olan oğlu Taşkın Büyüktopaç ölürken, yeğeni Soner Büyüktopaç ise ağır yaralandı. Olay sonrası yapılan incelemede Ayhan Büyüktopaç’ın sopa darbeleri ile diğer aile bireylerinin ise açılan ateş sonucu öldüğü belirlendi. Olayın ardından, kavgaya karışan 7 kişi, jandarma tarafından gözaltına alındı. Yaşamını yitiren 4 kişi ise önceki gün toprağa verildi.

4 YIL ÖNCE BAŞLAYAN KAVGA

Olayda hayatını kaybeden Ayhan Büyüktopaç’ın 4 yıl önce Zeki Büyüktopaç’ı arazi meselesi yüzünden bıçakladığı 3 ay cezaevinde kaldıktan sonra tahliye olduğu öğrenildi. İki aile arasında 10 yıla yakın süredir mal, mülk ve arazi meseleleri nedeniyle kavgalar yaşandığı ifade edildi.

BABA İTİRAF ETTİ

İl Jandarma Komutanlığı'nda sorguları süren şüphelilerden Zeki Büyüktopaç ifadesinde silahı kendisinin ateşlediğini itiraf ederek, oğlu Onur Büyüktopaç’ın elinde swap izi oluşması için havaya ateş ederek suçu üstlenmeye çalıştığını söyledi.

5 KİŞİ ADLİYEDE

İl Jandarma Komutanlığı’nda sorguları tamamlanan, Zeki Büyüktopaç, oğulları Onur Büyüktopaç, Mustafa Büyüktopa ile dede Hasan Büyüktopaç ve büyükanne Hatice Büyüktopaç adliyeye sevk edildi. Gözaltındaki 2 şüphelinin jandarmadaki sorgusu sürüyor. 

ÇATI USTASININ İFADESİ AYDINLATACAK

Bu arada, jandarma ekipleri, olay anında odunluğun çatısını yapan çatı ustasının ifadesine başvurdu. Çatı ustasının ifadesi doğrultusunda sopa darbesiyle öldürülen Ayhan Büyüktopaç’ın kimin tarafından öldürdüğü belirlenmeye çalışılacak.

  • KATLİAMIN ZANLILARI ADLİYEYE SEVK EDİLDİ
  • KATLİAMIN ZANLILARI ADLİYEYE SEVK EDİLDİ
  • KATLİAMIN ZANLILARI ADLİYEYE SEVK EDİLDİ
  • KATLİAMIN ZANLILARI ADLİYEYE SEVK EDİLDİ
  • KATLİAMIN ZANLILARI ADLİYEYE SEVK EDİLDİ
3 yorum yapılmış
  • Kyl
    28 Şubat 2018 • 01:54
    Allah belanızı versin
  • vatgandas
    28 Şubat 2018 • 04:45
    hayatları kaydı işte. bi anlık öfke
  • Koroglu
    28 Şubat 2018 • 15:59
    Bunlar hak etti allah bunlara verilebilecek en buyuk cezyi verdi cok kisinin ahini aldilar beypilic sahit o kadar insanin gunahini aldilar allahtan buyuk gorduler kendilerini alin hadi paraniz pulunuz vardi kurtarsin sizi
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.