VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 22 EKİM PAZAR

22 Ekim 2017

...................

  1- Mesciler Köyü halkından Celal AKKAN'ın eşi, Mustafa ŞENTÜRK ve Safure KESKİN'in ablası, Nurhan ÖZTÜRK, Cevat AKMAN ve Nuray ŞARATAN'ın anneleri, Emine AKKAN, Sezai ÖZTÜRK ve İsmail ŞARATAN'ın Kayınvalidesi; Hanife AKKAN Hak'kın rahmetine kavşmuştur. Cenazesi bugün Mesciler Köyü Merkez Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

2- Hamzabey Köyü halkından, Azime SARITAŞ'ın eşi, Selami SARITAŞ, Emine ÖZKAYA, Fatma SARIER ve arçelik çalışanlarından İlhami SARITAŞ'ın babaları, Asiye SARITAŞ, Metin ÖZKAYA, Aydın SARIER ve Hatice SARITAŞ'ın kayınpederi; Recai SARITAŞ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Hamzabey Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

3- Seben İlçesi Çeltikdere Köyü halkından, Serbay ve Elif DEMİR'in kızı, Raşit ve Havva DEMİR'in torunu, Raşit ve Medine'nin kardeşi; Gamze DEMİR Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Seben İlçesi Çeltikdere Köyü Tepecik Mahallesi Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

4- Kozlu Köyü halkından, Merhum Rafet TEKİN'in eşi, Gençlik Hizmetleri İl Spor Müdürlüğü'nden emekli Celal TEKİN, sanayi çalışanlarından Sezai TEKİN, Emine GÜLER ve Merhume Hatice DEDE'nin anneleri; Nazmiye TEKİN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Kozlu Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

5- Yeniakçakavak Köyü halkından, Muhittin BODUR'un eşi, Abdullah, İzzet BODUR ve Sabriye KARANCI'nın anneleri, İsmail BODUR'un babaannesi, Nazım YILDIZ'ın ablası; Fatma BODUR Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Yeniakçakavak Köyü Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.