VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BU NASIL HAKEM ATAMASI...

23 Mayıs 2017

.....................

Boluspor’un play-off yarı final ilk maçında deplasmanda oynayacağı Göztepe maçına hakem olarak Bülent Yıldırım görevlendirildi. Yıldırım, ligin 10. haftasında deplasmanda 1-0 kaybettiğimiz Göztepe maçını da yönetmiş ve uzatma dakikasında Boluspor aleyhine verdiği tartışmalı penaltı uzun süre konuşulmuştu. 

TFF 1.Lig Play-Off maçlarında düdük çalacak hakemler açıklandı. Yapılan açıklamaya göre Göztepe-Boluspor maçında Bülent Yıldırım görev yapacak. Yıldırım’ın yardımcılıklarını Alpaslan Dedeş ve Asım Yusuf Öz yapacak. Maçın 4.hakemi ise Caner Ak. Play-Off yarı finalinde diğer mücadele olan Giresunspor-Eskişehirspor maçının hakemi ise Hüseyin Göçek.

O PENALTI UNUTULMADI

Hakem Bülent Yıldırım ligin 10. haftasında deplasmanda 1-0 kaybettiğimiz yine Göztepe maçını da yönetmişti. Uzatma dakikasında Boluspor aleyhine verdiği tartışmalı penaltı uzun süre konuşulmuştu.  

ESKİ HAKEM DENİZ ÇOBAN KARARA TEPKİ GÖSTERDİ

Zorlu karşılaşmaya Ankara Bölgesi Süper Lig hakemlerinden Bülent Yıldırım’ın atanmasına kamuoyunda tepkiler çığ gibi büyüyor. Yıldırım’a bir tepki de eski hakem Deniz Çoban’dan geldi.

 Eski hakemlerden Deniz Çoban, sosyal paylaşım sitesi’ndeki hesabından yaptığı açıklamada, “Şaka gibi. Play Off’da Göztepe-Bolu maçına Bülent Yıldırım atanmış. Bursa-Beşiktaş maçı sonrası kaldığı yerden devam etsin diye herhalde?” ifadelerine yer verdi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.