VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DAN DÜNYA'YA MEYDAN OKUDU

29 Mart 2017

......................

Bolu'da engelli vatandaşlara tablet bilgisayar dağıtım törenine katılan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, iktidarları boyunca engelli vatandaşlara tüm destekleri sunduklarını belirtti. Çavuşoğlu, Avrupa'ya yüklenerek, "Onların hayal edemeyeceği şeyleri Türkiye yaptığı için bizden korkuyorlar" dedi.

Bolu'da belediye tarafından engelli vatandaşlara tablet bilgisayar dağıtım töreni gerçekleştirildi. Törene, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve siyasi parti temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

"Bütün terör örgütlerine sahip çıkıyorlar"

Avrupa'nın PKK'lılara buyurun kampanya yapın dediğini fakat kendisinin Hamburg'da yapacağı konuşmanın engellendiğini söyleyen Bakan Çavuşoğlu, "PKK'lılara Hamburg'da da her yerde de Frankfurt’ta da da en son gördünüz hatta dağdaki teröristlerin videolarını yayınladılar. Zaten o teröristlerin hepsine sahip çıkıyorlar. FETÖ'süne de, PKK'sına da, DHKC'sine de, TİKKO'suna da hepsine sahip çıkıyorlar. Onların korkusu ne biliyor musunuz? Türkiye onların hayal edemediği projeleri gerçekleştiriyor. Merak ediyorlar, soruyorlar; "Bu 3. köprüyü nasıl yaptınız? Ortasından hızlı treni nasıl geçiriyorsunuz? Onu anladık da 3 katlı tüneli nasıl yapıyorsunuz boğazın altından? Biz de diyoruz ki, ‘Fatih'in, ecdadın torunlarıyız. O karadan gemiler yürüttü biz de boğazın altından tünellerle geçiriyoruz.’ Nasıl oluyor bu asma köprüyü yapabiliyorsunuz? Çanakkale'de su üzerindeki en büyük asma köprü. Çanakkale köprüsünün kazmasını vurduk, yapıyoruz. Oradan tüm vatandaşlarımız da geçecek, Türkiye'ye gelen dostlar da geçecek. Ama Çanakkale'den düşman hiçbir zaman geçemeyecek" dedi.

"Kardeşlik lafla olmaz"

Kardeşlerimizle bağlarımızı güçlendiriyoruz diyen Çavuşoğlu, "Şimdi Edirne Kars demiryolunu, hızlı tren yolunu başlatacağız. Herkes de ilgi gösteriyor. Tüm ülkeler biz yapalım diyor. Herkes para getirmek istiyor, Türkiye'ye güveniyor. Kars-Tiflis-Bakü demiryolunu açıyoruz. Kardeşlik lafla olmaz, kardeşlerimizle bağlarımızı güçlendireceğiz. Artık Türkiye büyüdü, Hazar Denizi üzeriden de Türkmenistan'a geçeceğiz tren yoluyla. Nasıl olacak demeyin. Gemilerin üzerine tren biniyor karşı tarafa geçiyor. Orada istasyon var. Oradan da Türkmenisan, Kırgızistan Özbekistan, Kazakistan ve Pekin'e kadar. Tarihi İpek Yolu'nu canlandırıyoruz" şeklinde konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
  • TANJU ÖZCAN “SİYANÜRLE ASLA ALTIN ARATMAM”
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.