VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

METEOROLOJİ UYARDI...

11 Kasım 2016

.......................

Meteoroloji önümüzdeki hafta başından itibaren sıcaklığın 5 ilâ 12 derece arasında düşeceğini bildirdi. Birkaç gündür devam eden mevsim normalleri üzerindeki hava sıcaklığı yerini mevsim normalleri altında seyreden düşük sıcaklığa bırakıyor. Meteoroloji önümüzdeki hafta başından itibaren hava sıcaklığının 12 dereceye kadar düşüş göstereceğini bildirdi.

 Meteorolojiden yapılan uyarıda geçtiğimiz hafta sonundan bu yana genellikle güneybatılı rüzgarların (lodos) etkisinde kalarak yurdun büyük bir bölümünde yükselen ve mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarında 12 Kasım Cumartesi günü önemli bir değişiklik beklenmediği belirtildi.

 Ancak 13 Kasım Pazar günü öğleden sonra rüzgarın kuzeyli yönlere (karayel ve Poyraz) dönmesiyle birlikte 13 Kasım Pazar günü; yurdun kuzeybatı kesimlerinde, 14 Kasım Pazartesi gününden itibaren önümüzdeki haftanın ilk yarısında ülkenin kuzey ve iç bölgelerinde (Marmara, Kuzey ve İç Ege, Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu, Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun kuzeyi) hissedilir derecede (5 ila 12 derece arasında) azalacağı ve mevsim normalleri altına düşeceği tahmin ediliyor.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.