VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ALÇAKLIĞIN BU KADARI....

6 Kasım 2016

....................

Demokrasi Meydanı ile Yukarıçarşı Mahallesi arasında bulunan yürüyen merdivenlere kötü niyetli kişi veya kişilerce atılan metal cisimler elektrikli merdivenlerin sık sık arıza vermesine neden oluyor. Belediye ekipleri tarafından merdivenlerde yapılan bakım, onarım ve kontrollerde farklı ebatlarda bir avuç metal vida ile bazı materyaller bulunurken, merdivenlerin bu nedenle sık sık arıza verdiği tespit edildi.

Bolu Belediyesi, 2012 yılında özellikle yaşlı, hamile ve engelli vatandaşların kesintisiz ve daha rahat ulaşımlarını sağlamak amacıyla Yukarıçarşı Mahallesi ile Demokrasi Meydanı arasındaki bağlantı noktasına yürüyen merdiven inşa ettirdi. Yürüyen merdivenler kötü niyetli kişilerin hedefi haline geldi. Rutin bakım ve onarımları Bolu Belediyesi ekipleri tarafından yapılan yürüyen merdivenler basamakları sürekli olarak dönen bir düzenek üzerine yerleştirilerek, elektrikle çalışan merdivenlerde her defasında metal parçaların sıkıştığı ve bu nedenle de sistemin arıza verdiğini tespit edildi.

Bir avuç vida bulundu

Belediye ekipleri tarafından Cuma günü merdivenlerde yapılan son bakım, onarım ve kontrollerde farklı ebatlarda bir avuç metal vida ile bazı materyaller bulunduğu, merdivenlerin de bu nedenle  arıza verdiğini tespit edildi.  Belediye yetkilileri vatandaşları bu tür olaylar karşısında daha dikkatli olmaları konusunda uyarırken, bu tür olayları yapanların görülmesi durumunda polis veya belediye yetkililerine haber verilmesi istendi.  

  • ALÇAKLIĞIN BU KADARI....
  • ALÇAKLIĞIN BU KADARI....
  • ALÇAKLIĞIN BU KADARI....
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.