VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MUSTAFA CECELİ İZDİHAMI

17 Ocak 2016

Pop müziğin sevilen ismi Mustafa Ceceli, Bolu’da binlerce hayranıyla ilahi albümü ‘Aşk İçin Gelmişiz’ için mini konser ve imza günüyle bir araya gelirken, sanatçının hayranları imza alabilmek için birbirlerini ezdiler. Mustafa Ceceli, “Pop müzik sanatçısının bu şekilde bir albüm yapmasına pozitif tepkilerin daha çok olduğunu söyleyebilirim” dedi.

HAYRANLARI BİRBİRİNİ EZDİ

Yeni albümü ‘Aşk İçin Gelmişiz’in ilk imza günü için Bolu Dağı’nda bulunan Highway Outlet Alışveriş Merkezi’nde binlerce hayranıyla bir araya gelen Mustafa Ceceli, yeni albümüyle aynı adı taşıyan ‘Aşk için gelmişiz’ şarkısıyla hayranlarına merhaba dedi. Ceceli, muhteşem performansı ile büyülerken, hayranları genç şarkıcıya yaklaşabilmek için birbirilerini ezdiler. Bol bol fotoğraf çeken Ceceli hayranları sanatçının şarkılarına eşlik ettiler. Konserde yaşanan izdiham nedeniyle alışveriş merkezinde bulunan bazı mağazaların camları kırılma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Mustafa Ceceli eski ve yeni albümlerinden 4 şarkıyı sevenleriyle birlikte söyledi. Sanatçı ardından hayranlarını tek tek sahneye alarak yeni albümü için imza dağıttı.    

BOLU DAĞI İLE İLGİLİ ANISINI ANLATTI

Mustafa Ceceli, “Aşk için gelmişiz albümünün ilk imza günün Bolu’da bulunan Highway Outlet Alışveriş Merkezi’nde yapıyoruz. Ben Bolu’dan geçerken hep anılarım aklıma gelir. Küçükken tabi Bolu Tüneli falan yoktu. Dağı çıkarsınız, inersiniz, çok sis olurdu. Bazen arabadan inip yardım ederdik. Mazide yaşadıklarım canlandı. Tabi yurdumuzun dört bir yanından hayranlarımız yaşadıkları şehre gelmemizi istiyor. İmza günleri ve konserlerle her yere gitmeye çalışıyoruz. 6 Şubat’ta Gaziantep’e 7 Şubat’ta ise Osmaniye’ye olacağız” diye konuştu.  

 

  • MUSTAFA CECELİ İZDİHAMI
  • MUSTAFA CECELİ İZDİHAMI
  • MUSTAFA CECELİ İZDİHAMI
  • MUSTAFA CECELİ İZDİHAMI
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.