VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BİR GARİP TECAVÜZ DAVASI

8 Ekim 2015

Bolu’da küçük yaşta kıza tecavüz ettiği iddiasıyla hakim karşısına çıkan 22 yaşındaki S.D. isimli şahsın yargılanmasına devam edildi. S.D. tarafından tecavüze uğradığını iddia eden 14 yaşındaki kız, tecavüze uğradığını iddia etti ancak şahıstan şikayetçi olmadı. 22 yaşındaki şahıs için tahliye kararı verildi.

Bolu Gündem Gazetesi’nden Özge Elçi’nin haberine göre, geçtiğimiz Temmuz ayında 14 yaşındaki S.M. isimli genç kız, S.D. isimli şahsın kendine tecavüz ettiği iddiasıyla şikayetçi oldu. Ailesinin psikologa götürmesiyle genç kız şahsın kendisine tecavüz ettiğini ve psikolojisinin bozulduğunu söyledi. Gözaltına alınan ve tutuklanarak cezaevine gönderilen S.D.’nin yargılanmasına devam edildi.

‘BENİ TAHRİK ETTİ’

‘Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, çocuğun nitelikli cinsel istismarı’ suçlamalarıyla yargılanan S.D, tecavüzü kabul etmedi. S.M ‘yi bir arkadaş ortamında gördüğünü ve sonra facebook hesaplarından arkadaş olduklarını söyleyen S.D, S.M’nin kendi isteğiyle kendi evine geldiğini ve ilk buluşmada sadece öpüştüklerini söyledi. İkinci buluşmalarında ise S.M’nin boynuna dokunarak kendisini tahrik ettiğini savunan S.D, cinsel anlamda yakınlaştıklarını; fakat genç kızın nefes darlığı çektiği için tam bir birleşme olmadığını söyledi.

‘FOTOĞRAFLARI ALMAK İÇİN TEKRAR TEKRAR GİTTİM’

S.M’nin yaşının küçük olduğunu bilmediğini söyleyen S.D, “Bana yaşının 18’den fazla olduğunu söyledi. Zaten facebook hesabında da 18 yazıyordu. Görüntü itibariyle de büyük gösterdiği için şüphelenmedim” diye konuştu. S.D, genç kızla bir daha görüşmediğini de savunmasına ekledi.

ÇIPLAK FOTOĞRAFLARINI ÇEKTİĞİNİ İDDİA ETTİ

14 yaşındaki S.M. isimli kız,  S.D ile iki defadan daha fazla görüştüklerini söyleyerek “Ben kendi isteğimle onunla yakınlaştım. Ama çok ileri gitmek istemedim, o beni zorladı. İlk görüşmemizde birlikteyken çıplak fotoğraflarımızı çekmişti. Ben de o fotoğrafları paylaşabilir ya da birilerine gösterebilir diye korktum. Bu yüzden fotoğrafları silmek için daha sonra da birçok defa daha evine gittim. Sonra fotoğrafları telefonunda görmeyince bir daha gitmedim. Bana da sildiğini söyledi. Ben ona yaşımın 15 olduğunu söyledim. Facebokta hesap açmak için mecburen yaşımı 18 olarak gösterdim” dedi.

TAHLİYE KARARI ÇIKTI

S.M, S.D’nin kendisine tecavüz ettiğini söylemesine rağmen şikayetçi olmadığını belirtti. Baba M.M de şikayetini geri aldı. Genç kızın fiziksel olarak yaşının büyük göstermesi ve şikayetin olmaması nedeniyle suç vasfının değişmesi üzerine S.D’nin tahliye edilmesine karar verildi. 

1 yorum yapılmış
  • asd
    8 Ekim 2015 • 06:52
    Suç Kızda Bilader !
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.