VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ALİ COŞKUN'DAN MESAJ GİBİ AÇIKLAMALAR!

3 Eylül 2015

HABER: MURAT ÇELİK

 

Ak Parti’de bugün aday adayları arka arkaya açıklamalar yaptı. İlk aday adaylığını açıklayan isim geçen dönem olduğu gibi Ali Coşkun oldu. Parti binası ince mesajlar veren Coşkun, ünlü bir şairin sözüyle giriş yaparak, “Mutluyken herkes iyi olur, adam kavgada belli olur” dedi.

 

1 Kasım seçimleri öncesi Ak Parti’de aday adayları belli olmaya başladı. Parti İl Başkanlığı’na gelerek ilk aday adaylığını açıklayan isim Ali Coşkun oldu. Öğle saatlerinde konvoyla Gerede’den Bolu’ya gelen Coşkun, partisinin il başkanlığı önünde açıklama yaptı. Ak Parti’ye karşı içeride ve dışarıda alçakça saldırılar olduğunu iddia eden Ali Coşkun, “Bu davanın neferi olma noktasında bu müracaatımızı anlamlı kılmaktadır. Şairin dediği gibi; mutlu iken herkes yanında olur, adam kavgada belli olur. Ben de milli iradeye karşı başlatılan bu kavgaya karşı ‘ben de varım’ demek için buradayım. Bizim davamız daima haksızlığı ve zulme karşı olmuştur. Ak Parti’nin kavgası da daima millet için olmuştur” diye konuştu.

“Başarıya yeni adaylarla ulaşabiliriz”

Eski heyecanın yakalanması için halkın rağbet gösterdiği yeni adaylar üzerinde çalışma yapılmasının başarı getireceğini ifade eden Coşkun, “Ben bir önceki seçimlerde de aday adayı oldum. Partimiz üç adayını belirledi. İkisi meclise gitti. Ak Parti son iki genel seçiminde bir milletvekilini kaybetmiştir. Bugün Bolu’da tekrar 3-0 yapabilmek için sayın genel başkanımızın da ifadesinde anlam bulduğu şekliyle partimizin kurulduğu ilk gündeki heyecanı yakalamak için buraya geldik. Bu heyecanı tıpkı bir bayrak yarışı gibi halk tarafından rağbet gösterilen yeni adaylar üzerinden yürütüldüğünde başarıya ulaşacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

“Siyasette daha çok kitleye ulaşabiliriz”

Mesleği olan doktorlukla siyaseti kıyaslayarak siyasetin daha büyük kitlelere hitap ettiğini söyleyen Ali Coşkun, sözlerini şöyle noktaladı;

“Ben hayatım boyunca geldiğim görevlere çalışarak ve mücadele ederek başladım. Çok sevdiğim doktorluk kariyerimi de bu şekilde elde ettim. Bu sayede insanımıza hizmet edebilme fırsatını yakaladım. Açıkçası neden siyaseti seçtiğim noktasına gelince, insanlara en iyi hizmet edebilme yolunun siyasetten geçtiğini düşünüyorum. Doktor olarak bir kişiyi tedavi edersiniz. Siyasette ise çok büyük kitlelerin derdine derman olabilirsiniz.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.