VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ALAADDİN YILMAZ GÖZYAŞLARINI TUTAMADI!

21 Ekim 2014

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Köroğlu Televizyonu’nda katıldığı canlı yayında gözyaşlarına boğuldu. Kendisi için hazırlanan sürpriz ...

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Köroğlu Televizyonu’nda katıldığı canlı yayında gözyaşlarına boğuldu. Kendisi için hazırlanan sürpriz videoda, Sakarya Üniversitesi’ndeki hocası Şefika Nurten Büyükakten’in kendisi hakkındaki sözlerini ilk kez işiten Başkan Yılmaz, hem ağladı, hem de yaptığı açıklamalarla ekranlardaki izleyicilere duygulu anlar yaşattı. Yılmaz’ın yoksulluk ve bin bir güçlük içerisinde geçen eğitim hayatının konu olduğu röportaj, Çoban Necati’nin oğlu olan Alaaddin Yılmaz’ın yaşam serüveninde nereden nereye geldiğini açıkça ortaya koydu.

 

ALAADDİN YILMAZ’A BÜYÜK SÜRPRİZ

Moderatör Atalay programda, Alaaddin Yılmaz’ın İnşaat Mühendisliği okuduğu Sakarya Üniversitesi’ndeki hocası Şefika Nurten Büyükakten ile Güner Ateş’in yaptığı görüntülü röportajı izleyicilerle buluşturdu.

Yaklaşık 7 dakika süren röportajda emekli eğitimci Büyükakten, öğretmenliği bırakan ve İnşaat Mühendisliği okumak isteyen Yılmaz’ı Sakarya Üniversitesi’ne kaydettirdiği günleri anlattı.

Okula gidecek parası olmadığı için kilometrelerce yolu yayan giden Yılmaz’ın okula geç kalmaması için çeyiz sandığından çıkardığı saatini Yılmaz’a verdiğini anlatan Büyükakten, Yılmaz’ın okuldaki durumunu, siyasete bakışını, hayatını aktardı ve Yılmaz’ın zorlu hayat mücadelesinde nereden nereye geldiğini açıkça ortaya koydu.

Okul hayatının ilk günlerinde kimsesiz Yılmaz’ın Sakarya’da yaşadığı zorlukları ve yatacak yatağı olmadığı için Yılmaz’a yer yatağı temin ettiğini belirten Büyükakten’in sözleri sadece Yılmaz’ı ağlatmakla kalmadı, ekranlar başındaki binlerce izleyiciye de duygulu anlar yaşattı.

 

YILMAZ’IN GÖZYAŞLARINA BOĞULMASI NEDENİYLE PROGRAMA ARA VERİLDİ

Görüntüler sonrası gözyaşlarına boğulduğu ve konuşmakta güçlük çektiği görülen Yılmaz’ın bu durumu üzerine Moderatör Atalay, programda reklama gitme kararı verdi. Yaklaşık 5 dakika süren reklam arası sonrası kendisini toparlayan Yılmaz, hocasının kendisi için yaptığı fedakarlıkları izleyicilere bir kez daha anlattı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.