VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KAÇTI İDDİASI...

28 Mayıs 2014

İddiaya göre, Bolu’da uzun yıllardan bu yana kuyumculuk yapan sevilen ve sayılan bir işadamı olarak ...

İddiaya göre, Bolu’da uzun yıllardan bu yana kuyumculuk yapan sevilen ve sayılan bir işadamı olarak bilinen G. Kuyumculuk’un sahibi Mustafa G. Cuma günü eşi ile birlikte ortadan kayboldu. Pazartesi günü dükkanı açmayınca Bolu’dan gittiği anlaşılan Mustafa G.’nin piyasaya yaklaşık 4-5 milyon lira civarında bir borç bırakarak ortadan kaybolduğu iddia edildi.

www.bolununsesi.com internet sitesinin haberine göre, Yukarı Çarşı’daki Büyük Camii’nin altında doğu tarafına bakan cephesinde uzun yıllardan bu yana kuyumculuk yapan, esnaf çevresinde ve siyasi çevrelerde sevilen sayılan bir kişi olarak herkesin güvenini kazanmış olan 56 yaşındaki Mustafa G.,’ın uzun bir süreden bu yana işlerinin bozuk gittiği ifade belirtildi. iddiaya göre, müşterilerinden emanet olarak aldığı altınların gramına göre faiz verdiği öğrenilen Mustafa G.’nin kuyumcu dükkanına birçok kişinin altınlarını bırakarak belli miktarlarda faiz aldıkları öğrenildi.

Bolu’nun ilk halı sahalarından birinin de sahibi olan Mustafa G.’nin geçtiğimiz hafta D-100 Karayolu kenarındaki halı saha binasını Y. Ticaret’in sahiplerine 1 milyon 160 bin liraya sattığı ifade edildi.  Mustafa G.’nin çarşı içindeki kuyumcu esnafı ve altınlarını faiz karşılığı kendisine teslim eden vatandaşlarla birlikte arkasında piyasaya toplamda 4-5 milyon civarında bir borç bırakarak eşiyle birlikte ortadan kaybolduğu belirtildi.      

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.