VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AKGÜL’DEN İŞÇİ KIYIMI İDDİASI “SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARINI SADECE BEĞENDİKLERİ İÇİN İŞLERİNDEN ÇIKARILDILAR”

1 Mayıs 2024

.................................................................................

HABER: YASEMİN GÜLDEMİR

MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, Bolu Belediyesinde işten çıkarılmaların yaşandığını ifade ederek, “İşçi bayramında, işçi kıyımına imza atanlar Bolu halkının hafızasında yerlerini almıştır.” dedi. 

MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, seçimlerin ardından Bolu Belediyesi’nde AK Partili ve MHP’li siyasilerin sosyal medya paylaşımlarını ‘beğendikleri’ için işlerinden çıkarıldığını ifade etti. 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı’na da vurgu yaparak konu hakkında açıklama yapan Akgül, sert konuştu. Hayal kırıkları yaşadıklarını belirten Akgül, “Mahalli İdareler seçimleri sonrası, Bolu halkının iradesi sandığa yansımış ve Tanju Özcan’a ikinci dönemi için yetki verilmişti. Bizler Bolu Belediyesi’nin artık iş ve aş üretmesi, halkın yaşamını kolaylaştıran uygulamaları hayata geçirmesini beklerken ne yazık ki hayal kırıklığı yaşamaya devam ediyoruz.” dedi. 

“SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARINI SADECE BEĞENDİKLERİ İÇİN İŞLERİNDEN ÇIKARILDILAR” 

İşçilerin Ak Parti’li ve MHP’li siyasilerin sosyal medya paylaşımlarını sadece beğendikleri için işlerinden çıkarıldıklarını söyleyen Akgül, “İşçi ve alın teri üzerinden siyaset ürettiklerini iddia edenler ne yazık ki 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramının arefesinde ‘Ak Parti’li ve MHP’li siyasilerin sosyal medya paylaşımlarını sadece ve sadece ‘beğendikleri’ için işlerinden çıkarıldıklarını görüyoruz.  

Daha bir ay önce Milliyetçi söylemler ile şov yapanlar 1 Mayıs işçi ve Emekçi Bayramında sırf MHP’yi ve AKP’yi destekledikleri bahanelerine sığınarak işçi kıyımına başladılar. İşçi bayramında, işçi kıyımına imza atanlar Bolu halkının hafızasında yerlerini almıştır.” diye konuştu. 

“BOLU’NUN EVLADI OLDUĞUNU HATIRLAR” 

Bu yanlıştan en kısa zamanda dönülmesi gerektiğini söyleyen AKgül, “Biz gel Bolu’ya hizmet edelim dedikçe kendi ütopyaları için Bolu’ya gerçek yüzünü göstermeye başladı. Umarım bu yanlışından en kısa zamanda döner Bolu’nun evladı olduğunu hatırlar!” ifadelerini kullandı. 

2 yorum yapılmış
  • Vatandas
    2 Mayıs 2024 • 03:43
    Bizim İsmail.Tanju başkan sayesinde milletvekili olduğunu bildiğin halde O"na nankörlük yapma.Tanju başkan senin partin de dahil her kesimden oy almıştır.Partizanlık yapıp işçi çıkarttığını duymadık.Çalışmayanları işten çıkartması doğaldır.Başkanla uğraşma.Onunla uğraşanlar Arzu Aydın gibi malum şahıs diyenler siyaset sahnesinden silindiler.Bu kafayla gidersen İlhan Durak gibi senin de görmüş göreceğin rahmet bu olur.
  • EMeKLiMeMuR
    3 Mayıs 2024 • 02:38
    ne güzel söylemiş bizimoğlan ismail, sahi tanju bşk ne oldu şu hali vakti yerinde olmayan emeklilere vadettiğin konular. vatandaş icraat bekliyor.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.