VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DAN SURİYE'YE YARDIM!

18 Şubat 2014

Bolu’da Kimse Yok mu Derneği tarafından Suriye’deki iç savaştan ağır yara alan vatandaşlar için toplanan ...

Bolu’da Kimse Yok mu Derneği tarafından Suriye’deki iç savaştan ağır yara alan vatandaşlar için toplanan yardımla 9 TIR’la birlikte yola çıktı.

 

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından başlatılan “Sana İhtiyacım Var” kampanyası kapsamında Marmara Bölgesi’nde Kimse Yok mu Derneği tarafından toplanan yardımların bulunduğu 9 TIR, Bolu'da bir araya geldi. Bolu Dağı'nda bulunan Highway Outlet Alışveriş ve Yaşam Merkezinde (AVYM), TIR’ların Suriye’ye gitmek üzere yola çıkması için tören düzenlendi. Törene Kimse Yok mu Derneği Genel Müdürü Celal Türkoğlu ile derneğin yöneticileri katıldı. Kampanyanın Türkiye genelinde yapıldığını ve kampanya kapsamında 50 TIR dolusu yardım toplandığını söyleyen Genel Başkan Celal Türkoğlu, “Araçlar yarın Kilis’te toplanacak. 300 ton un, 25 ton süt, 200 ton kuru gıda, 3 bin kişilik hijyen paketi, giyim ve ayakkabılar, yaklaşık 4 milyon liralık 50 TIR yardım malzemesi, başta çocuklar ve kadınlar olmak üzere ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak” dedi.

Suriye'deki iç savaştan etkilenenler için toplanan yardımların bulunduğu 9 TIR okunan dualarla Kilis'e gitmek üzere yola çıktı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.