VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

RAKİPLERE İNCE GÖNDERME

8 Aralık 2013

AK Partili Bolu Belediye Başkanı ve yerel seçimlerde 3. kez aday gösterilen Alaaddin Yılmaz, “İlerleyen ...

AK Partili Bolu Belediye Başkanı ve yerel seçimlerde 3. kez aday gösterilen Alaaddin Yılmaz, “İlerleyen günlerde hem yaptıklarımızı hem de yapacaklarımızı kamuoyu ile paylaşacağız. Diğer partililer sadece hayal ederler. Onların bizim hedeflerimize ulaşmaları mümkün değil. Geçmiş dönemlerde Bolu için çivi çakmayan zihniyet bugün Bolu’yu yönetmeye talip oluyor” dedi.

AK Parti İl Başkanlığında düzenlenen ve il başkanı, milletvekilleri ve Bolu Belediye Başkan aday adaylarının tam kadro katıldığı basın toplantısında rakiplerine meydan okuyan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Bundan önceki seçimlerde yaşanan aday adaylığı süreçlerinin bitiminde AK Parti teşkilatının nasıl birlik beraberlik içinde olduğunu görmüştük. Bugünde aynı manzara ile karşınızdayız. Ustalık dönemi talebimiz teşkilatımız ve vatandaşlarımızın destekleriyle Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından uygun görüldü. Bu güne kadar belediyecilikte başarılı olduysak bunu nedeni AK Parti’nin geniş ve çalışkan ailesi sayesindedir. Ben böyle güçlü bir ailenin gücünü hissettiğim için bu kadar başarılı işlere imza attım. AK Parti belediyecilikten gelen bir partidir. Biz de görev yaptığımız 10 yıllık süre zarfında güzel yerlere getirdik. Kentimizi bambaşka bir vizyona kavuşturduk. Seçim çalışmalarında aday adayı arkadaşlarımla birlikte el ele vererek gönül birlikteliği içinde çalışacağız” diye konuştu.

 

“ÇİVİ ÇAKMADILAR”

 Yılmaz sözlerini şöyle bitirdi;

“İlerleyen günlerde hem yaptıklarımızı hem de yapacaklarımızı kamuoyu ile paylaşacağız. Diğer partililer sadece hayal ederler. Onların bizim hedeflerimize ulaşmaları mümkün değil. Geçmiş dönemlerde Bolu için çivi çakmayan zihniyet bugün Bolu’yu yönetmeye talip oluyor.”

1 yorum yapılmış
  • bolulu
    7 Aralık 2013 • 13:00
    Başkan bey geç bunları yapacaklarını anlat. Çivi çakıp çakmamaya halk karar verir. Senin gibide kamu mallarını satmadılar.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.