VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

RESMEN KOMPLO...

4 Kasım 2013

Zorlu Mersin İdman Yurdu maçı öncesi Boluspor’lu futbolculara kaldıkları otelde adeta pislik yapıldı. Kalkış saati ...

Zorlu Mersin İdman Yurdu maçı öncesi Boluspor’lu futbolculara kaldıkları otelde adeta pislik yapıldı. Kalkış saati resepsiyona 09:30 olarak bildirildi. Ancak birçok futbolcu sabah 06:00’da arka arkaya aranarak uyandırıldı. Otelde tartışma çıktı.

Haber: MURAT ÇELİK

Kırmızı beyazlı temsilcimiz Boluspor’un 1 puanla döndüğü Mersin deplasmanında maç öncesi büyük skandal yaşandı. Maçtan bir gün önce hazırlıklarını tamamlayarak Mersin’deki ünlü bir otele yerleşen takım kampa girdi. Akşam yatış saati geldiğinde resepsiyona kalkış saati 09:30 olarak bildirildi. Yani, maç öncesi takım 09:30’da uyanarak kahvaltıdan sonra maç saatini bekleyecekti. Ancak iddiaya göre, resepsiyondaki kişiler, sabah saat 06:00 sıralarında önce takımın tecrübeli isimlerinin odalarını aramaya başladı. Bir süre futbolcuları rahatsız eden kişiler, daha sonra yine saatlere uymayıp takımı 08:30’da uyandırdı. Futbolcuların durumu bildirmesi üzerine kulüp yetkilileri ile otel yetkilileri arasında tartışma yaşandı. Takım daha sonra otelden ayrıldı.

Maç öncesi otelde yapılan bu terbiyesizliğin futbolcuları rahatsız etmek amaçlı yapıldığı öğrenilirken, Mersin cephesi için hiçbir şey olmamış ve haberleri yokmuş gibi davrandı.

1 yorum yapılmış
  • Selçuk koca
    3 Kasım 2013 • 13:00
    Oteli TURSAB'a şikayet edin. Onlar ilgilenir...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.