VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MISIRLIOĞLU'NU ÇOK SEVDİ..

5 Ekim 2013

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Bolu Belediye Başkan adayı Mehtap Özcan Mısırlıoğlu’ndan övgüyle bahsetti. Kılıçdaroğlu, ...

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Bolu Belediye Başkan adayı Mehtap Özcan Mısırlıoğlu’ndan övgüyle bahsetti. Kılıçdaroğlu, “Bolu'da kadın adayımız temayülden çıktı. Emin olun Bolu'da belediye başkanlığını alacak. Bir kadın belediye başkanımız olacak. Eski alışkanlıklardan ve hastalıklardan bu partiyi kurtaracağız” dedi. Kılıçdaroğlu ayrıca, Mısırlıoğlu'nu Ankara'ya çağırarak tam desek verdi.

Ankara’da konuşan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, “Her bir seçim çevresi için ayrı ayrı değerlendirme yapılıyor. Burdur geldi ön seçim yapmamız lazım. Koyduk sandığı yaptık. Eczacı bir kardeşimiz seçildi. Aday adaylarının tümü onun etrafında kenetlendi. İşte onlar CHP'li. Bolu ön seçim yapalım dedi. Komisyon karar verdi. Genç bir kadın seçildi. Emin olun Bolu'da belediye başkanlığını alacak. Bir kadın belediye başkanımız olacak. Eski alışkanlıklardan ve hastalıklardan bu partiyi kurtaracağız” diye konuştu.

 ANKARA'YA GİTTİ

Öte yandan Kemal Kılıçdaroğlu, Mehtap Mısırlıoğlu'nu Ankara'ya çağırdı ve tebrik etti. Kılıçdaroğlu, "Hemen çalışmalara başla. Bolu Belediye başkanlığını kazanacağından şüphem yok" dedi. 

MEHTAP HANIM İDDİALI...

www.bolugazetesi.com.tr internet sitesine konuşan Mehtap Mısırlıoğlu, Genel başkanımız çok güzel mesajlar verdi. Çalışmalarına başladım. Girmediğim ev sıkmadığım el kalmayacak. Halkımızın teveccühü ile bu seçimi kazanacağım" dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.