VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ABANT'TA DALDILAR...

18 Eylül 2013

Bolu Belediyesi Su Altı Arama Kurtarma Ekibi, Abant Gölü'nde tatbikat amaçlı dalış yaptı. İtfaiye Müdürlüğüne ...

Bolu Belediyesi Su Altı Arama Kurtarma Ekibi, Abant Gölü'nde tatbikat amaçlı dalış yaptı. İtfaiye Müdürlüğüne bağlı dalgıçlardan oluşan ekip, su altında ihtiyaç duyulabilecek olaylara karşı hazırlık amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Ekip, Abant Tabiat Parkı'ndaki Göle iki saat boyunca tatbikat amaçlı dalış yaptı.

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, yaptığı açıklamada, belediye bünyesindeki itfaiyenin eleman ve ekipman açısından hiçbir eksiği bulunmadığını söyledi. "Bolu Belediyesi itfaiyesi, Avrupa ile yarışabilen, Türkiye'nin en kaliteli, en dinamik itfaiyesi" diyen Yılmaz, itfaiye ekibinin yangınların yanı sıra trafik kazası ve suda boğulma gibi vakalarda da tecrübeli olduğunu anlattı.

“BÜTÜN KAZALARA MÜDAHALE EDİYORUZ”

Bolu'nun uluslararası karayolu üzerinde bulunması nedeniyle çok sayıda trafik kazasının meydana geldiğine dikkati çeken Yılmaz, "Hiçbir kazada itfaiyenin hatasına rastlamadık. Bütün kazalarda üzerine düşen görevi anında yapmıştır. Böyle bir itfaiyeye sahip olduğumuz için son derece gururluyum. İtfaiye ekibimin yangına çıkış zamanı 17 saniyedir. Türkiye ve dünyada bu zaman diliminde çıkış yapan başka bir itfaiye yoktur" ifadesini kullandı.

Kentte çoğu turizme açık 140'a yakın göl bulunduğunu anlatan Yılmaz, "Oralarda yaşanabilecek herhangi bir kötü olaya karşı her zaman hazırız. Bunun için sürekli tatbikat yapıyoruz. İtfaiye su altı arama ve kurtarma ekibimiz ilimizde bulunan her gölde sürekli çalışma yapıyor" dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.