VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'NUN MİLLET BAHÇESİ NE ZAMAN BİTECEK? İŞTE CEVABI...

3 Mayıs 2024

.................................................................

(Haber: Aslı Akış/Köroğlu)

Bolu Valisi Erkan Kılıç, Alpağut Mahallesi'nde yapılan ve yapım işleri son aşamaya gelen  Bolu Millet Bahçesinin son durumu hakkında bilgiler verdi.

Bolu’da birçok proje aynı anda yürütülmeye devam ediyor millet bahçesi de onlardan bir tanesi. İçerisinde Köroğlu Anıt Müzesi, Restoran, Fuaye Alanları, Konferans Salonu, Seyir Terası,  Kıraathane, Kütüphane, 2 adet Büfe, Yöresel Ürün Pazar Yeri, 2 adet Basketbol Sahası,  Yeşil alanlar ile bin 700 m bisiklet ve yürüyüş yolunun bulunduğu 86 bin metrekare alanda büyük ilerleme kaydedildi.

Yeşillendirme çalışmalarının tamamlanan ve  bahçenin son haline çok az bir işin kaldığını dile getiren Vali Kılıç, kısa sürede tamamlanarak halkın hizmetine sunulacağını ifade etti.

“YÜZDE 90’I TAMAMLANDI”

Bolu Valisi Erkan Kılıç, yapımın %90'ının tamamlandığını belirterek; “Millet Bahçesinde, yüzde 90’ı aştı oranın fiziki gerçekleşme oranı. Birkaç ufak – tefek bitmesi gereken işler var. Onları bekliyoruz. Birkaç ay içerisinde tahminim oranın yapım işleri bitecektir.” şeklinde konuştu.

“ÇOK GÜZEL BİR ALAN OLDU”

Millet Bahçesi'nin  Bolu'ya hakim bir noktada bulunduğuna işaret eden Vali Kılıç;  “Çok güzel bir Millet Bahçemiz oldu.  Bolu’ya hakim bir noktadan gören, içerisinde millet kütüphanesinin, Spor alanlarının olduğu, yürüyüş yollarının bulunduğu, yöresel ürünlerin sergilenebileceği…” ifadelerine yer verdi.

“KÖROĞLU ANITI DİKKAT ÇEKİYOR”

Vali Kılıç, Köroğlu anıtının bulunduğu noktanın, Bolu manzarasını izleyenleri büyüleyeceği bir atmosfere sahip olacağını dile getirerek; “En önemlisi biliyorsunuz, Köroğlu anıtı, onun üzerinden Bolu’nun manzarasını izleyenleri büyüleyeceği bir atmosfer olacak orası. Yeşillendirme faaliyetleri de bitti. Orayla alakalı belirttiğim gibi çok fazla bir şey kalmadı. Kısa süre içerisinde toparlanıp bitecektir orası.” dedi. 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.