VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR'DA SIKINTILAR BİR BİR ORTAYA ÇIKIYOR

1 Eylül 2013

Boluspor, Antep deplasmanında 2 puan bıraktı ancak savunmadaki hatalar dikkat çekti. Bir de üstüne Cemil ...

Boluspor, Antep deplasmanında 2 puan bıraktı ancak savunmadaki hatalar dikkat çekti. Bir de üstüne Cemil kırmızı kart görünce tehlike çanları çalmaya başladı. Zlatkov’da her pozisyonda rakiplerine uçarak gelince savunma ikinci maçta SOS verdi.

Teknik Direktör Ali Beykoz önderliğindeki Boluspor, hazırlık döneminden bu yana herkesi korkutuyordu. Gerek kadronun yetersiz olduğu gerekse beklenen transferlerin yapılmadığı yönünde eleştiriler hakim oldu. Ancak geride kalan iki maçta yenilgi almayan takım, 4 puanı da hanesine yazdırmayı başardı. Daha ilk haftalardaki bu istek ve arzu herkesten alkış aldı. Ancak iki maçta da savunma hataları göze en çok çarpan unsur oldu.

ZLATKOV UÇUYOR

 Kırmızı beyazlı takımda sezonun ilk kırmızı kartını gören isim Cemil Vatansever oldu. 87’de ikinci sarıdan kırmızı kartı gören kaptan takımını 10 kişi bıraktı. Ali Beykoz ise skoru koruma adına Emrah’ı oyundan çıkarıp yerine daha hazır olmayan Dixon’ı sokmak zorunda kaldı. Zlatkov’un ikili pozisyonlarda rakiplerine adeta uçarak gelmesi ve dengesiz müdahaleleri korku salmaya başladı. Kartlar ve sakatlıkların da hesaba katılmasıyla savunma SOS vermeye başladı. Yönetimin savunma anlamında müdahalede bulunup bulunmayacağı ise merakla beklenmeye başladı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.