VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SAKATLANDI ANCAK HALA İNANCI TAM

19 Ağustos 2013

Adana Demirspor karşılaşmasında sakatlanarak oyun dışında kalan Boluspor’un Kaptanı Ali Güzeldal, Şampiyon Gazetesi’ne konuştu. Ali, ...

Adana Demirspor karşılaşmasında sakatlanarak oyun dışında kalan Boluspor’un Kaptanı Ali Güzeldal, Şampiyon Gazetesi’ne konuştu. Ali, “Çok üzgünüm. Ligin başında sakatlık yaşamak büyük talihsizlik. Ancak takımdaki birlik beraberlik bu sene başarıyı getirecek. Buna inancım tam” dedi.

Sağ ayağından sakatlanan ve ön çarpraz bağları koptuğu tahmin edilen Ali Güzeldal’ın İstanbul’da doktoruna giderek MR çektirecek. Sakatlığının ciddi olabileceğini ve en az 4-5 ay sahalardan uzak kalabileceğini ifade eden Ali Güzeldal, “Sporun içinde böyle şeyler oluyor. Maçta Efe abi ile karşılıklı pozisyon içindeydik. Efe abini sağından geçmek isterken bir anda büyük bir acı içinde yere yığıldım. Çok üzgünüm” dedi.

“BAŞARACAĞIZ”

Galibiyetle ilgili de konuşan Ali Güzeldal, “Takımımızdaki birlik beraberlik harika. Bu yıl bu işi başarabilecek ekibimiz ve arkadaşlığımız var. Hocamızın da destekleriyle güzel işler olacak. Dün taraftarından teknik heyetine, futbolcusundan yöneticisine kadar herkes galibiyete inanmıştı. Ve sezona güzel bir başlangıç yaptık” diye konuştu. 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.