VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR GÜZEL BAŞLADI

19 Ağustos 2013

Boluspor, Adana Demirspor’u 1-0 mağlup ederek lige muhteşem bir başlangıç yaptı. Kırmızı beyazlılar genç Emre’nin ...

Boluspor, Adana Demirspor’u 1-0 mağlup ederek lige muhteşem bir başlangıç yaptı. Kırmızı beyazlılar genç Emre’nin muhteşem asisti ve Emrah’ın attığı golle lige 3 puanla merhaba dedi.  

2013-2014 sezonunun ilk maçında sahasında Adanademirspor'u konuk eden Boluspor karşılaşmanın 15. dakikasında attığı golle lige 3 puanla başladı. Oyun genelinde iki takım başa baş mücadele ederken, maçın 37. dakikasında Ali Güzeldal'ın sakatlığı kırmızı beyazlı camiayı üzdü.

 

GOL ERKEN GELDİ

Yeni sezona yeni yönetim, yeni teknik heyet ve yepyeni umutlarla başlayan Boluspor sahaya kalede Atacan, defansta Sercan, Hakan Cemil ve Zlatkov, hemen önlerinde Alp ve Fatih, sağ kanatta Dimitrov, sol kanatta Emre, forvet arkasında Ali ve ileride Emrah on biri ile başladı. Karşılaşmanın ilk dakikalarında konuk ekip etkili gibi gözükse de Boluspor, 15. dakikada Emrah ile öne geçti.

ALİ’NİN SAKATLIĞI ÜZDÜ

Ekibimizin yıldızı Emre Kılınç sol kanattan taşıdığı topla son çizgiye kadar inerek Emrah'a al da at dercesine verdiği pası iyi değerlendiren Emrah, maçın tek golünü kaydetmeyi başardı. İlk yarı bu skorla sona ererken maçın 37. dakikasında Ali Güzeldal'ın sakatlığı bu devreye damga vurdu.

TARAFTAR MUTLU AYRILDI

İkinci yarıda Boluspor oyunu daha çok kontrol altına almak isterken konuk ekip zaman zaman girdiği gol pozisyonlarını değerlendiremedi. Kırmızı beyazlılar kontra ataklarla rakip kalede etkili olmaya çalışsa da aradığı 2. golü bulamadı. Müsabaka 1-0 Boluspor'un galibiyeti ile sona ererken lige 3 puanla başlayarak taraftarını mutlu etmeyi başardı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.