VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CHP'de flaş gelişme

7 Nisan 2013

  Cumhuriyet Halk Partisi Bolu İl Teşkilatı tüm kadro Silivri Ceza İnfaz Kurumu’nda görülen Ergenekon Davası'nı ...

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu İl Teşkilatı tüm kadro Silivri Ceza İnfaz Kurumu’nda görülen Ergenekon Davası'nı protesto etmek için yola çıkmaya hazırlanıyor.

Ergenekon davası kapsamında Silivri Ceza İnfaz Kurumu’nda tutuklu bulunan sanıklar 8 Nisan’da (yarın) bir kez daha hakim karşısına çıkacak. Hakim karşısına çıkmaya hazırlanan isimler arasında, eski Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral İlker Başbuğ, CHP İzmir Millletvekili Mustafa Balbay, CHP Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Haberal, Prof. Dr. Fatih Hilmioğlu ve Gazeteci Tuncay Özkan gibi isimlerde yer alıyor. Duruşma öncesi Ergenekon tutuklularına destek olmak isteyen ülke genelindeki CHP kadroları düzenledikleri organizasyonlarla Silivri’ye gitme kararı aldı. Silivri’nin yolunun tutacak parti örgütleri arasında partinin Bolu’daki kadroları da yer alıyor.

CHP Bolu İl Teşkilatı'nın organizasyonuyla, CHP’li belediye meclis üyeleri, belediye başkan aday adaylarıı isimler Mehtap Özcan Mısırlıoğlu, Yüksel Ceylan ve Cahit Çıngı, parti örgütlerindeki yönetici kademeler ve üyeler, bu gece Silivri’ye gidecek.

CHP Milletvekili Tanju Özcan’ın ise, duruşmanın yapılacağı bölgeye Başkent’ten çok sayıda CHP’li milletvekili ile gideceği, Özcan’ın Silivri’de partisinin Bolu’daki örgütleriyle buluşacağı öğrenildi.

ERGENEKON DURUŞMASINDA GERGİN BEKLEYİŞ

Öte yandan, haftalık haber ve yorum dergisi Bağımsız'ın bu sayısında, 8 Nisan'da görülecek Ergenekon duruşmasına ilişkin çarpıcı bir haber yer alıyor.

Bağımsız'dan Çağlar Tekin'in haberine göre; 8 Nisan'da görülecek duruşmada birçok tutuksuz sanık hakkında tutuklama kararının çıkabileceği kaydediliyor.

Tutuklanması gündemde olan isimler arasında Birol Başaran, Emin Gürses, Erol Manisa, Ferit llsever, Kemal Yalçın Alemdaroğlu, Mustafa Koç, Rıza Ferit Benay, Serhan Bolluk ve Tekin Irşi bulunuyor.

Basında yayınlanan bu gelişme duruşmaya ilişkin heyecanlı bekleyişi doruğa tırmandırdı.

Kaynak: Bolu Ekspres Gazetesi Mehmet Korkusuz

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.