VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Yeni stada mera engeli!

14 Kasım 2012

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Karaçayır’a yapılacak olan yeni şehir stadı için herşeyin hazırlandığını söyleyerek, ...

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Karaçayır’a yapılacak olan yeni şehir stadı için herşeyin hazırlandığını söyleyerek, “Tek sorun mera komisyonu. Bunu da çözecek isim Vali” dedi.

Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanlığı’na seçilen Suat Çelen’i ziyaret eden Başkan Yılmaz, Atatürk Stadyumu’nun kaldırılması ve yeni stat yapılması konusunda tek engelin Vali İbrahim Özçimen’in başkanlığındaki Mera Komisyonu olduğunu söyledi. Rize Stadı’nın bir benzerini Bolu’ya yapacaklarını bildiren Başkan Yılmaz, “Ama şu anda acil bir şekilde yer konusunu çözmemiz lazım. O acil olan konu da mera ile ilgili problem, başka bir problemimiz yok. Şuanda mera komisyonun başında Sayın Valimiz var. Stat yeri Mera Komisyonu’nda mera olarak gözüküyor. Şehir içinde mera olması mümkün değil ama mevzuatta sıkıntı var. İnşallah halledebilirsek ‘yer burası, proje bu, maliyette bu’ dedikten sonra Bakanlığa sunacağız” şeklinde konuştu.

“Çelen’e çok iş düşüyor”

Yapılacak yeni stat projesinde Suat Çelen’e çok iş düştüğünü vurgulayan Başkan Yılmaz, “Tabi sporun patronu Suat Müdürümüzdür. Konu spor olunca bizden ne istiyorsa yapmaya hazırız. Şuanda iki tane görevi oldu. İki görevinden de Bolu adına bir şeyler yapmamız gerekiyor. Bolu’nun spor anlamında merkez haline dönüşmesi lazım. Bilhassa kendi branşında Bolu merkez halinde. Ama ben istiyorum ki diğer federasyonlarla da görüşerek, Bolu’da Olimpik spor alanımız içerisinde sporun her türlü aktivitesini yapacak gücümüz olduğu için bunu Gençlik Spor İl Müdürlüğümüzün idaresinde bırakıyoruz. Biz sporcu da değiliz, spor müdürü de değiliz, biz yardımcıyız. Kendisinin yanında olduğumuzu ifade ettik. Gençlik Spor İl Müdürlüğü ile görüşürken, sporun her branşında neler yapılabilir bunlarla ilgili de görüş alış verişinde bulunmamız lazım. Karaçayır’da bir stat değil, birden fazla stat projemiz var. Ama şu anda acil yer konusunu çözmemiz lazım o acil olan konu da mera ile ilgili problem var başka bir problemimiz yok” dedi.

Kaynak: Bolu Gazetesi

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.