VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Soğuk savaş gün yüzüne çıktı...

12 Kasım 2012

www.bolugazetesi.com.tr internet sitesinin haberine göre, AK Parti Bolu teşkilatının içindeki savaş öyle kızıştı ki, gelinen ...

www.bolugazetesi.com.tr internet sitesinin haberine göre, AK Parti Bolu teşkilatının içindeki savaş öyle kızıştı ki, gelinen son noktada AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun’un bir süreden bu yana aralarından soru olduğu bilinen İl Başkanı Ömer Sayın’ı görevden aldırmaya çalıştığı iddia edildi.

 

İŞTE O HABER 

AK Parti İl Kongresi’nde rakibi İsmail Gezgin’e fark atarak yeniden İl Başkanlığı’na seçilen Ömer Sayın kongre sonrası yürütme kurulunu oluştururken AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun’a yakın tüm isimleri dışarda bırakmış ve Sayın’ın bu tavrı uzun süre Bolu gündemini meşgul etmişti.

SOĞUK SAVAŞ GÜN YÜZÜNE ÇIKTI

Bu gelişmelerin ardından Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun belli etmese de adeta sinir küpüne dönmüş yakın çevresine ise kızgınlığını dile getirmişti. İşte Ercoşkun ile Ömer Sayın arasında ki ipler tam burada koptu. Bu olayın ardından Ercoşkun ile Ömer Sayın arasında gizli bir savaş başladı. Bu gizli savaş son dönemde iyiden iyiye kendini hissettirmeye başlarken bu gerilim kamuoyu tarafından da konuşulmaya başlandı.

ALTINI MI OYUYOR!

Son dönemde Ercoşkun ile Ömer Sayın bir araya gelmemeye çalışırken, parti içinden alınan bilgilere göre Ali Ercoşkun’un genel merkez nezdinde de Ömer Sayın’ın altını oymaya başladı. Bu arada Ömer Sayın’ın genel merkez tarafından görevden alınacağı dedikodusu kamuoyuna pompalanırken bu gelişmelerin ilerleyen günlerde daha sert tartışmaların yaşanacağının sinyalini veriyor.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.