VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Böyle hırsızlık görülmedi...

5 Temmuz 2012

Bolu’da 18 yaşından küçük oldukları iddia edilen üç bayan, 35 bin TL değerindeki ziynet eşyalarıyla ...

Bolu’da 18 yaşından küçük oldukları iddia edilen üç bayan, 35 bin TL değerindeki ziynet eşyalarıyla dolu para kasasını çalarak kayıplara karıştı.

Akıllara durgunluk veren hırsızlık olayı, Gerede’nin Seviller Mahallesi’nde meydana geldi. H.Y. isimli kadın, öğle saatlerine doğru oğluyla birlikte aynı mahallede ikamet eden kızına misafirliğe gitti. Akşam saatlerine kadar kızının evinde oturan H.Y, daha sonra evine döndü. İkamet ettiği evin kapısının açık olduğunu gören kadın şüphelendi. Eve girdiğinde ise içinde ziynet eşyalarının bulunduğu para kasasının çalındığını fark etti. Durumu hemen polis ekiplerine haber veren müşteki H.Y, yardım istedi.

Hırsızlık olayının yaşandığı eve gelen polis ekipleri, içinde köstekli saat, 10 adet cumhuriyet altını, 17 adet küçük altın, 1 adet kol saati, 2 adet Osmanlı Lirası, 5 adet bilezik, 1 adet nazarlık ve tarla tapularının olduğu para kasasının çalındığını tespit etti. Ancak akıllara durgunluk veren olay görgü tanıklarının ifadesinden sonra gün yüzüne çıktı.

"TELEVİZYON TAŞIYORUZ" 

Mahalle sakinlerinin ifadesine göre yaşları 14 ila 18 arasında değişen üç bayan hırsızlık olayının yaşandığı evden çıktı. İddiaya göre, üç bayan evdeki para kasasını bir çarşafa sardı. Daha sonra kucaklayıp mahalleden uzaklaşmaya başladılar. Sokaktaki vatandaşların ‘Ne taşıyorsunuz’ sorusuna üç şahıs, “Televizyon taşıyoruz” yanıtı verdi. Üç bayan daha sonra ellerinde çarşafa sararak taşıdıkları para kasasını yanlarına gelen şahin marka otomobile koyarak mahalleden uzaklaştılar.

Hırsızlık suçunu işleyen şahısların yakalanması için elde bulunan delilleri inceleyen Gerede Emniyet Müdürlüğü ekipleri, hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.