VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Çöplüktü, yaşam merkezi oldu...

19 Haziran 2012

Bolu’da çirkin görüntüsüyle dikkat çeken Cumhuriyet Parkı, genç girişimci tarafından aile bahçesine dönüştürülerek adeta cennet ...

Bolu’da çirkin görüntüsüyle dikkat çeken Cumhuriyet Parkı, genç girişimci tarafından aile bahçesine dönüştürülerek adeta cennet mekan haline getirildi.

Yıllardır Cumhuriyet Caddesi’nde atıl vaziyette duran Cumhuriyet Parkı, Bolu Belediyesi tarafından ihaleye çıkarıldı. 2010 yılında yapılan ihaleyi genç işadamı Erkan Bektaş aldı. Sarhoşların mekanı haline gelen Cumhuriyet Parkı’nda çevre düzenlemesi yapan Erkan Bektaş, parkı muhteşem bir aile bahçesi haline getirdi. Abant İzzet Baysal Üniversitesi Yöneticilik Bölümü mezunu olan 30 yaşındaki genç işadamı, oluşturduğu kafeye ‘Parkafe’ adını verdi. Hem gençlerin hem de ailelerin çocuklarıyla birlikte çok güzel vakit geçirebilmelerini sağlayan Erkan Bektaş, “2010 yılında Bolu Belediyesi’nden ihale yoluyla kiraladığımız bu alanı başta Bolu halkı olmak üzere turistlik amaçlı şehrimize gelenlere en iyi hizmeti verebilmek için güzel vakit geçirebilecekleri bir mekan oluşturduk. İnsanlarımızın dinlenebileceği, eğlenebileceği, yemek yiyebileceği bir mekan oluşturmak için uğraşıyoruz. Parkın 2010 yılı öncesindeki içler acısı durumunu herkes biliyor. Atıl durumda kalmış. Genelde sarhoş ve serseri diye tabir ettiğimiz kişilerin yuvası halindeydi. Biz bu parkı artık ailelerin rahat vakit geçirebileceği bir hale getirdik. Çocuklarıyla bu parka gelebiliyorlar” diye konuştu.

Kaliteli hizmet verebilmek için gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Erkan Bektaş, “Sadece dinlenmek ya da eğlenmek için değil yemek hizmetimiz de var. Çoğunlukla yöresel ürünler ve gözlemelerin yanı sıra çay, kahve ve nargile hizmetimiz de var. Bu tarz ürünlerle gelen misafirlerimize hizmet veriyoruz. İşimizi en kaliteli, en nezih şekilde yapmak için gecemizi gündüzümüze katıyoruz” dedi.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın girişimcilere her zaman destek olduğunu belirten Bektaş, “Ayrıca Bolu gelişmekte olan bir il. Bu kent kendi çehresini, kendi imajını çok iyi bir şekilde ilerletmekte olan bir il. Başta Bolu Belediye Başkanımız Alaaddin Yılmaz canla başla çalışıyor. Bizim de çok ufak bile olsa bu konuda Bolu’ya katkımız varsa biz bundan memnuniyet duyuyoruz. Başkanımızın ufku açık. Yeniliklere çok açık bir insan. İnsanların bu kentte rahat yaşayabilmesi için imkanlar yaratmaya çalışıyor. Biz de bu konuda kendisine yardımcı olmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

Kentin göbeğinde bulunan Cumhuriyet Parkı’nın yeni hali herkesi büyülüyor. Gece ve gündüz cıvıl cıvıl olan Parkafe, ailelere hoş vakit geçirebilecekleri bir ortam sağlıyor.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.