VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"Bolu halkına gösterdikleri ilgi için teşekür ederim"

15 Mayıs 2012

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, Bahar Şenlikleri’ne ilgilerinden dolayı öğrenciler ...

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, Bahar Şenlikleri’ne ilgilerinden dolayı öğrenciler ve Bolu halkına teşekkür etti.

Rektör Hayri Coşkun, her yıl öğrencilerin yılın yorgunluğunu atmaları ve eğlenceli vakit geçirmelerini amaçlayarak düzenlenen Bahar Şenlikleri’nde emeğe geçenlere, öğrencilere ve Bolu halkına teşekkür etti. Üç gün süren şenliklerin ardından teşekkür yazısı yayınlayan Hayri Coşkun, “2012 yılı bahar şenliklerimiz 12, 13 ve 14 Mayıs tarihlerinde kampüs alanında yapılmıştır. Şenlikler sırasında Genel Sekreterlik koordinatörlüğünde üstün gayret gösteren İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı’na bağlı güvenlik ve temizlik personelimize, titizlikle çalışan Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı personeline, şenlikleri sorunsuz ve seviyeli geçmesinde katkısı olan Recreate firmasına, Bolu ili Emniyet Müdürlüğü personeline, İl Sağlık Müdürlüğü 112 acil servis ekiplerine, Bolu Belediyesi itfaiye ekiplerine, şenliklerde 24 saat boyunca özveri ile çalışan görevli öğrencilere ve hocalarımıza, şenliklerde üniversiteli olmanın bilincini her zaman üstünde taşıyarak seviyeli bir şekilde eğlenen ve şenliklere renk katan sevgili öğrencilerimize ve Bolu halkına teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.