VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CHP kadın kolları Işın'a emanet

4 Mayıs 2012

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Başkanı olan Fügen Kara'nın geçtiğimiz günlerde yapılan CHP İl ...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Başkanı olan Fügen Kara'nın geçtiğimiz günlerde yapılan CHP İl Kongresi'nde İl Başkanı seçilmesinden sonra, boşalan CHP Kadın Kolları Başkanlığı'na güzelliği ile dikkat çeken Zuhal Işın atandı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) yeni Kadın Kolları Başkanı Zuhal Işın oldu.2012 yılı Temmuz ayında yapılacak olan il kadın kolları başkanlığı seçimlerine kadar görevini sürdüreceğini belirten Işın,”Temmuzda yapılacak olan seçimlerde aday olup olmama konusunda henüz karar vermedim”dedi. Işın konuşmasının devamında;” CHP'ye bütün kadınlarımızı bekliyorum. CHP kadınlarla büyür.Cumhuriyet kadınların siyasete katılımı ile onları kazanır” diye konuştu.

3 yorum yapılmış
  • sedat yorulmaz
    7 Mayıs 2012 • 11:00
    KADINLAR MATİNBESİNE DÖNDÜ ZATEN CHP
  • p.alı koç
    7 Mayıs 2012 • 11:00
    isabet olmuş doğru bir karar..çağdaş ve gelişmiş ülkelere bakarsanız kadının olmadığı yer yok vede çok başarılılar..ülkemizde bile öyle..sınavlarda bile savaşlarda dahi..chp bir yerlere varmak istiyorsa ki öyle..kadınları kazanmalı kadın eli değmeli..yararı katkısı tartışılmaz..hayırlı olsun..başarılar diliyorum..
  • Özlem Keskin
    7 Mayıs 2012 • 11:00
    Evet Zuhal hanım zerafeti ve de güzelliği ile paha biçilemez bunu hepimiz çok iyi biliyoruz..Ama şu da bilinmeli ki Zuhal hanım güzelliği kadar akıllı ve çok zeki bir insandır.Siyaset de akıl ve zeka işidir.Başarılarınızın devamını diliyorum.Her zaman arkanızdayız.Yolunuz açık olsun...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.