VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Boluspor’da kongre iptal!

4 Mayıs 2012

 HABER: Murat ÇELİK www.ozgurbolu.com internet sitesinin "Boluspor kongresi iptal oluyor" haberi kamoyuna bomba gibi düştü. Oysa ...

 HABER: Murat ÇELİK

www.ozgurbolu.com internet sitesinin "Boluspor kongresi iptal oluyor" haberi kamoyuna bomba gibi düştü. Oysa haberin kaynağı çok sağlamdı. Ve Murat Çelik yazdı Necip Çarıkçı anında yalanladı. Çarıkçı, haberimiz için "Yalan" dedi. Biz artık susuyoruz. Ama haberimizin arkasındayız.

 

 Ligin sonunda kongreye gitme hazırlığı yapan Boluspor’da şok bir karar alındı. İddiaya göre, kırmızı beyazlı yönetim kongreye gitmeyecek. Bu durumda Başkan Necip Çarıkçı göreve devam edecek.

Boluspor’da çalkantılı bir dönem yaşanıyor. Ligde play-off umutlarını son maçlara bırakan kırmızı beyazlı takımda gözler Mayıs ayı sonunda yapılacak olan kongreye çevrildi. Ancak tarihi karar günü öncesi ilginç gelişmeler yaşanıyor. Ligde Göztepe yenilgisi sonrası istifa kararı alan ancak daha sonra bu kararından vazgeçen Başkan Necip Çarıkçı ve yönetim kurulu, şimdi de kongreden vazgeçme kararı aldı.

 ADAY YOK!

İddiaya göre, Boluspor yönetimi içinden bir kişinin kongrede aday gösterilmesi düşünülüyordu. Ancak hiç kimse başkanlık için adaylığı kabul etmedi. Bunun üzerine eski başkan Yılmaz Becikoğlu’nun yeniden aday olacağı sinyallerini vermesi, herkesi kara kara düşündürmeye başladı. Başkanlığı Yılmaz Becikoğlu’na kaptırmak istemeyen Necip Çarıkçı’nın ise göreve devam edeceği konuşuluyor. Bu iddialar Boluspor’un yeniden kaos ortamına gireceğini gösteriyor. 

NECİP ÇARIKÇI JET HIZIYLA AÇIKLAMA YAPTI

Boluspor’da, daha önce Mayıs ayında kongre kararını açıklayan Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı, akşamüstü gündeme düşen, Boluspor’da yapılacak kongrenin iptal edilmesi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, sezon sonunda Boluspor şampiyon olsa da, olmasa da kesinlikle kongreyi yapacaklarını, öyle bir kararın olmadığını belirtti. Bu tür haberlerin neden ve niçin yapıldığını bilmediğini söyleyen Başkan Necip Çarıkçı, daha önce de belirttiğimiz gibi sezon sonunda şampiyon olsa veya olmasa bile Boluspor’un kongreye gideceğini ve bu anlamda da görüşlerinin değişmediğini belirtti.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.