VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ELITEFEST MARKA İNDİRİM FESTİVALİ İLK KEZ BOLU’DA ... ALIŞVERİŞE GELEN İLK 600 KADINA PARA HEDİYESİ...

20 Nisan 2024

........................................................

Türkiye’nin birçok şehrinde çılgın kampanyalarla adından söz ettiren “ELİTEFEST” Bolu’ya geliyor. 6 gün 6 gece sürecek olan Organizatör Yasin Tütüncüoğlu’nun Türkiye’de ilk kez yaptığı Moda ve Alışveriş Festivali’nde alışverişe ilk gelen 600 kadına 200 TL festival parası hediye edilecek. 

Organizatör Yasin Tütüncüoğlu’nun Türkiye’de ilk kez yaptığı Moda ve Alışveriş Festivali Elitefest, dev markalarla, butiklerle ve indirimlerle 23 Nisan’da Bolu’ya geliyor. 23 Nisan Salı günü saat 12.00’da başlayacak olan etkinlik, 28 Nisan Pazar günü gece saat 22.00’a kadar sürecek. Esas 14 BURDA AVM’de 2.katta düzenlenecek olan festivale katılan ilk 600 kadın müşteriye 200 lira festival parası hediye edilecek. 

“6 GÜN 6 GECE BOYUNCA DEVAM EDECEK FESTIVALE GIRIŞLER ÜCRETSIZDIR” 

Tüm Bolu halkını festivale davet eden Organizatör Yasin Tütüncüoğlu, “Elitefest’te aradığınız her şey mevcut. Ayakkabı Takı Çanta Aksesuar Hediyelik Eşya Şal Eşarp Ferace Abaya Kadın Giyim Çocuk Giyim Tesettür Giyim Ev Tekstili Erkek Tshirt ve aklınıza ne geliyorsa hepsi sizleri bekliyor. 6 gün 6 gece boyunca devam edecek festivale girişler ücretsizdir. Tüm kredi kartları geçerlidir. Ürünlerde iade yok fakat değişim vardır. Bu efsane festivale kadın erkek çoluk çocuk farketmez tüm halkımız davetlidir! Detaylar için festivali instagram sayfasından inceleyebilirsiniz @elitefestivall” dedi.  

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.